Charmante woning in hartje Knokke-Heist met 2 slaapkamers en gezellige ruime tuin

Verkocht Knokke-Heist Albertlaan 33
RICHTPRIJS (*)
Charmante woning in hartje Knokke-Heist met 2 slaapkamers en gezellige ruime tuin.

De woning ligt in de mooie badplaats Knokke-Heist, wat betekent dat u kunt genieten van de zee op wandelafstand! Het is ook een geweldige plek om te wonen als u op zoek bent naar rust en stilte, terwijl u toch dicht bij de stad bent. Alle voorzieningen zijn op wandelafstand en binnen een straal van 500m-1km: school, supermarkt, sportcentrum, markt, winkels, restaurants...

Deze charmante woning werd gebouwd in 1906, een waar stukje geschiedenis dus!
Ze werd in 1984 met de nodige aandacht voor detail en voldoende liefde volledig gerenoveerd.
Er werd toen ook een stuk achteraan bijgebouwd (waar nu de leefruimte is).

Binnenkomen doen we in de aparte inkomhal. De eerste deur die we tegenkomen is deze naar de eetkamer. Aan de eetkamer grenst de open keuken. Deze authentieke keuken werd bovendien bekleed met zelfgemaakte en handgemaakte unieke tegeltjes. Ze is uitgerust met een oven, elektrisch kookvuur, ingebouwde dampkap, ... dubbele gootsteen, ingebouwde kasten.

Verder is de leefruimte terug te vinden. Deze werd volledig nieuw gebouwd in 1984 en is voorzien van een groot schuifraam om het contact met de gezellige tuin te behouden!
Er is bovendien nog een houtkachel die een aparte eigen schouw heeft.

Vervolgens is de te vernieuwen badkamer op heden uitgerust met een apart toilet, lavabo en ligbad. Er is ook aansluiting voor de wasmachine.
Onder de trap is nog een praktische berging terug te vinden.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers terug te vinden. Bij het binnenkomen van de kamers waant men zich dankzij het authenieke interieur meteen in het zuiden van Frankrijk en in de ideale vakantiesfeer! Via een vaste trap komen we in de zolderkamer. Op heden is hier een studiekamer ingericht, maar deze kan ook dienen als derde slaapkamer.
Tot slot is het pas écht thuiskomen in de tuin. De tuin is de perfecte plek om in alle rust te ontspannen en te genieten van de zon.

Mits de nodige opkapwerken kan hier zeker een gezellige thuis van gemaakt worden!
Kortom, deze woning in Knokke-Heist is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en betaalbare woning in een prachtige locatie. Met een mooie tuin, 2 slaapkamers en een gerenoveerd interieur, zult u zich hier snel thuis voelen!

(*) RICHTPRIJS geeft, zoals het woord al zegt, de juiste richting aan van wat de prijsverwachting is van de eigenaar. De koper beslist los daarvan zelf wat hij biedt afhankelijk van zijn indruk van de woning.
Lees meer Verberg