In optie! Halfopen bebouwing op 1000m2 in centrum Oostveld!

Verkocht Oedelem Tinhoutstraat 122
In optie! Gelegen in het mooie Oostveld, onder de kerktoren vinden we deze te renoveren woning op 1000m2 grond.
De halfopen bebouwing heeft veel potentieel als renovatiepand maar is ook geschikt als bouwgrond voor 2 woningen (12m perceelsbreedte).
Indeling woning: inkom met rechtstreekse toegang tot de achtergelegen keuken en de leefruimte. Beide ruimtes worden verwarmd door middel van een gaskachel, centrale verwarming is in de woning niet aanwezig. De leefruimte wordt verbonden met de keuken via de eetplaats, waar voldoende ruimte is om een grote eettafel te plaatsen. De keuken is basis ingericht en uitgerust met een oven en kookplaat. Aanpalend aan de keuken is er een kelder én een koele berging. In de keuken is het leuk kokkerellen met zicht op de zongerichte tuin. In deze aanbouw vinden we als een ruime wasplaats, alsook een afzonderlijk toilet en een gelijkvloerse badkamer met lavabo en inloopdouche. Er is ook een gelijkvloerse slaapkamer die ook gebruikt kan worden als bureauruimte. Ook van hieruit is er zicht op de grote ... tuin.
Terug in de inkomhal komen we via de vaste trap op de eerste verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers te vinden, al moet men wel door de 2de slpk om naar de 3de slpk te kunnen. Idealiter dient deze extra kamer dus als ensuite badkamer of dressing voor de ene slaapkamer of kan de indeling van het verdiep ook gewijzigd worden. Opnieuw via een vaste trap bereiken we de zolder. Aangezien hier een vaste trap is, is er dus zeker mogelijkheid om ook hier een extra slaapkamer van te maken.
Via de achterdeur komen we aan het zuidgerichte terras en de mooie tuin met vrijstaande garage (+/- 60m2). De tuin loopt opmerkelijk diep door en is zuidgericht waardoor het op élk moment van de dag heerlijk vertoeven is.

De woning wordt momenteel nog verhuurd maar kan vrij zijn uiterlijk 6 maanden na verlijden akte.

Interessant om te weten:
- indien aankoop 1ste en enige woning: 3% registratierechten (indien ingrijpende energetische renovatie dan aan 1%)
- renovatie alsook sloop & nieuwbouw: momenteel mogelijk aan 6% BTW

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 - elien@vastgoedwm.be
Lees meer Verberg