Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, tuin, garage en energielabel B!

Verkocht Oedelem Den Akker 9
Deze instapklare woning met 4 slaapkamers is gelegen in een doodlopende straat nabij het sportpark, dus ideaal voor wie kinderen heeft. De woning heeft een ruime zuid-georiënteerde tuin.
De woning kom je binnen in de inkomhall met gastentoilet, vervolgens kom je in de aangename living met aansluitend een zeer lichtrijke leefruimte met gezellige gashaard en toegang naar de tuin. De keuken is halfopen en voorzien van alle toestellen: kookplaat, frigo, vaatwas, oven en microgolf. Naast de keuken is er een kelder/koele berging alsook toegang naar de garage /wasplaats die afgesloten is met een automatische poort ook een deur heeft naar de tuin Op de verdieping bevinden zich 4 ruime kamers waarvan 1 met dressing. Er is een mooie badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo alsook een afzonderlijk toilet. Verder beschikt de woning ook over 2 geïsoleerde bergzolders. De woning scoort ook zeer goed op vlak van energiezuinigheid, mede door de zonnepanelen (2,76 kWh) en die nog tot 2030 groenestroomcertificaten generen!
Er is centrale ... verwarming op aardgas.

Ook is er voor de woning plaats voor meerdere wagens.
Deze woning biedt alles wat u nodig heeft! Met zijn ruime oppervlakte, gerenoveerde interieur en gunstige ligging, is dit de ideale woning voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis.

Richtprijs: biedingen worden overgemaakt aan de eigenaars.
Bezoekdag zaterdag 2 september 10-12u, graag vooraf verwittigen.
Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg