Verder af te werken gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en grote tuin te Oostveld

Verkocht Oedelem Tinhoutstraat 136
RICHTPRIJS. Verder af te werken gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en grote tuin, gelegen in het centrum en onder de kerktoren van het gezellige Oostveld (Oedelem).

Deze woning, met een perceeloppervlakte van 387m2, werd gerenoveerd maar nog niet volledig afgewerkt. De woning kan dus nog volledig naar eigen smaak en stijl afgewerkt worden! Alle voorzieningen zijn of worden nog geïnstalleerd. Zo is er verwarming en airco via de warmtepomp en zijn er overal rolluiken.

Indeling:
Binnenkomen doen we in de aparte inkomhal.
Vervolgens komen we in de leefruimte terecht, waar veel grote raampartijen zijn die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Er is vanuit de leefruimte toegang tot de kelder, alsook de achterliggende keuken. Deze werd volledig geleverd en wordt nog volledig geïnstalleerd ook! Achter de keuken is een deur voorzien om naar de badkamer te gaan. Op heden is deze er nog niet, wat wel de vrijheid biedt om deze naar eigen smaak en stijl in te richten. Sanitaire voorzieningen zijn wel al voorhanden.

Op de eerste ... verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een bureauruimte of berging/dressing terug te vinden. Ook hier werd alles voorzien van afwerking (plafond, vloer en isolatie) maar nog niet geïnstalleerd, zodat ook hier de keuzevrijheid van materialen alsnog mogelijk is.
Via een vaste trap kan men naar de zolderruimte, waarvan het dak vernieuwd werd en volledig geïsoleerd werd. Hier is mogelijkheid tot het maken en inrichten van een vierde slaapkamer!

Een van de grote troeven van deze woning is de zuidelijke oriëntatie van de tuin. Hierdoor geniet je de hele dag door van de zon en kan je heerlijk ontspannen in je eigen groene oase. Daarnaast is er ook een garage aanwezig, zodat je altijd verzekerd bent van een parkeerplaats voor je voertuig.

Kortom, deze woning in Oedelem is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een ruime, gerenoveerde woning met een mooie tuin en garage. Met zijn drie slaapkamers, badkamer en energiezuinige mogelijkheden biedt het alle comfort en gemak dat je nodig hebt. Aarzel niet om deze woning te bezichtigen en ontdek zelf de vele mogelijkheden die het te bieden heeft.

RICHTPRIJS geeft louter een richting van de prijs. Elke bieding wordt overgemaakt aan de eigenaar. In tegenstelling tot de vraagprijs is de verkoper vrij om te beslissen aan wie en voor welke prijs hij wenst te verkopen.

Contacteer ons via 050 70 34 35 (Louise) of louise@vastgoedwm.be.
Lees meer Verberg