Instapklare woning met 2 slaapkamers (3 mogelijk), garage en tuin

Verkocht Oostkamp De Zweehoek 12
Deze instapklare, recente woning (bouwjaar 2005) is gelegen in een rustige doodlopende straat tussen Oostkamp-Sint Michiels en op fiets-/wandelafstand van het centrum van Brugge. E40 (op 5km) en E403 (op 4km). Station Brugge ligt op amper 2,9km.

Je kan deze woning virtueel bezoeken op : https://roundme.com/tour/276682/view/853019/

In de inkomhal vinden we een apart gastentoilet en extra berging. U komt binnen door de op maat gemaakt smeedijzeren- en glazen deur en voelt u zich meteen thuis in de ruime, lichtrijke woonkamer met open keuken. De "eye catcher" is de gashaard van M-design. De keuken is trendy en voorzien van een extra hoog granieten werkblad, alle nodige toestellen (AEG) zijn voorzien. (incl. vaatwas, aardgas fornuis, nieuwe multi-functionele oven met ingebouwde microgolfoven...). De garage meet 6m x 2,80 en is voorzien van een automatische sectionale poort. Er is ruimte voorzien voor een wasplaats. Waterverzachter, veel berging in de inbouwkasten. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 hele grote. Het is ... voorzien om in 2 aparte kamers verdeeld te kunnen worden. De badkamer is luxueus ingericht met een groot ligbad, naar de hand van "Villeroy & Boch" en voorzien van een ruime inloopdouche. Extra pluspunt: u heeft zowel boven als beneden een toilet. Alle kraanwerk zijn design uitvoering en dragen het luxemerk Dornbracht. Er is een extra berging met inbouwkasten (ventilatie type c). De tuin is toegankelijk via een groot schuifraam in de living en is volledig omheind. Er is een terras aangelegd, onder de kennel ligt hetzelfde terras. Veel bergruimte. De tuin is zuidgericht.

Alsook zijn er vooraan de woning nog een aantal vrije staanplaatsen, ideaal voor bezoekers. Er is een speelpleintje aangelegd op 50m. Deze woning is ook uiterst geschikt om te verhuren. Soortgelijke eigendommen worden in de straat verhuurd voor 750 EUR./md

PLUSPUNTEN:
- Recente woning (2005), instapklaar!
- overal fijn afgewerkt: geschilderd en met vlies behangen
- Regenwaterput (5000L)
- Ruime garage
- voldoende parkeermogelijkheden in de straat
- Gunstige ligging en zuid - oriëntatie
- Design verwarming elementen "Vasco design"
- alle ramen zijn voorzien van vliegramen
- zeer energiezuinig (slechts 70 eur/md aan elektriciteit en gas) EPC 154 kWh/m2
Lees meer Verberg