Woning met 3 slaapkamers (4 mogelijk), ruime inpandige garage (52m2) met stadstuin op centrumligging in een rustige éénrichtingsstraat

Verkocht Oostkamp Meulemanstraat 1
Ligging:
Centrumligging op wandelafstand van scholen, grootwarenhuizen, en op 3 km van de E-40 daardoor vlotte verbinding naar de kust en het binnenland.

Deze woning is verrassend ruim met 244 m2 bewoonbare oppervlakte, het wooncomfort in de woning is hedendaags en is de woning dus meteen instapklaar.
Er is centrale verwarming (aardgas), er is dubbel glas op de eerste verdieping, (boven enkel glas), de keuken (2000) en de badkamer (1977) zijn netjes onderhouden en meteen gebruiksklaar.
De elektriciteit is niet goedgekeurd, er dient een aanpassing te gebeuren aan de elektriciteitskast.

Indeling:
Inkomhal met traplift, toegang naar de kelder (14 m2) en de garage (52 m2) met automatische poort (4m breed) en toegang naar de wasplaats en de stadstuin.
De garage is bijzonder nuttig voor iemand die veel berging nodig heeft of iemand die graag zijn wagen binnen parkeert, deze ruimte is voorzien van centrale verwarming.
Op de eerste verdieping vinden we het gastentoilet, de leefruimte met open haard (9 m x 4 m)en goed uitgeruste ... keuken met berging.
Er is een terras aan de straatkant en aan de achterkant met zicht op de tuin, zuid oost gericht.
Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers (4 m x 2,5 m), (5 m x 3 m) en (3,5 m x 4 m) en een badkamer met tweede toilet, in de hal zijn er ingebouwde kasten.
Op de derde verdieping is de zolder die bereikbaar is met een schuiftrap. Het dak is nog niet geïsoleerd maar wel voorzien van een onderdak.
De sanitaire leidingen zijn voorzien tot op dit verdiep daar het altijd de bedoeling was om van deze ruimte een 4 de slaapkamer te maken.

Bijzonderheden:
Overal rolluiken
regenwater

Wenst u een bezoek aan deze woning bel ons dan op 050 70 34 35
Lees meer Verberg