Ruim handelshuis met woonst ( 4 slaapkamers )

Onder voorbehoud Oostkamp Kanunnik Duboisplein 2
Gelegen aan een rustig pleintje ingericht met een aantal parkeerplaatsen. Er zijn er onder andere een groepspraktijk, een bakker, en een lager- en kleuterschool,.. je woont op er op amper 1km van de winkelstraat in het centrum.

Bestemming: woongebied, maar ook geschikt voor detail handel, horeca (groot terras..), kantoren (advocaat,..)

Indeling:
winkelruimte ( 12 m x 8,5 m ) onderverdeeld in meerdere compartimenten, sommige scheidingsmuren zijn gyproc, andere zijn gemetst. Deze ruimte is ingericht met een infraroodcamera en ingebouwde frigo. Er is aansluitend een berging ( 3 m x 3 m ), wasplaats voorziening en apart toilet. Verder vinden we hier ook een totaal ingericht nieuwe keuken/eetplaats met toegang naar de tuin (kunstgras) via een schuifdeur en een gelijkvloers bureel ( 3,65 m x 3 m ) en een grote garage ( 6 m x 4 m ) voorzien van een automatische garagepoort. Boven de garage is er nog een geïsoleerde (stockage)zolder. Er is ook nog een kelder.

Vanuit de centrale inkomhal die bereikbaar is vanuit de achterkant van de ... woning en vanuit de garage is er een trap die ons naar de eerste verdieping brengt. Daar vinden we een gastentoilet, een ruime woonkamer ( 8,5 m x 4,8 m) met aansluitend een groot discreet terras ( 5 m x 5 m). (toegankelijk met een schuifraam). Naastliggend is er een tweede ingerichte keuken met berging. Op deze verdieping vinden we tevens de eerste slaapkamer ( 5 m x 5 m ) met aansluitend een dressingruimte en badkamer (ligbad, douche en dubbele lavabo).

Op de tweede verdieping vinden we 3 slaapkamers en een apart toilet, er is ook een doucheruimte voorzien.
2 slaapkamers zijn gelijk qua grootte en meten elk (4,4 m x 5,5 m ) de derde meet (3m x 3m) ook hier is er nog een extra (water) afvoer voorzien, dus een badkamer zou hier ook vrij eenvoudig moeten gemaakt kunnen worden. Vanuit 1 slaapkamer is er een vaste trap gemaakt en daar bereiken we de speelzolder. (max 1,60m hoogte), deze ruimte werd volledig geïsoleerd en er werden meerdere velux-vensters gestoken.

Bijzonderheden:
- Regenwaterput
- bijzonder energiezuinig ( EPC 152 kWh/m2), alle ramen zijn dubbel glas (pvc), condenserende gaswandketel HR top (overal centrale verwarming)
- goedgekeurde elektriciteit = elektriciteit conform
- ruime woonst (185m2 bewoonbare oppervlakte)
- totale grootte van het terrein 412 m2

De eigendom werd in 1989 gebouwd en uitgebaat als slagerij met woonst, nadien werd er hondentrimsalon gevestigd en op heden ingericht als schoonheidssalon. De eigendom kan vrij zijn bij akte.

Wenst u meer info, bel ons op 050/70.34.35
Lees meer Verberg