Landelijk gelegen alleenstaande woning met gelijkvloers bureel (12m2) en grote garage (65m2) met 3/4 slaapkamers op +/- 1700m2 zicht op de velden

Verkocht Oostkamp Tuinbouwstraat 18
Ligging: Rustige omgeving, met rond om rond zicht op de velden, gelegen in een doodlopende straat.
Nabijheid oprit E-403 (gelegen tussen Westkant en Sijslo te Ruddervoorde)

Indeling:
Ruime inkomhal met gastentoilet, woonkamer met zithoek (houtkachel), schuifraam naar het terras en mooi uitgestrekt zicht over de tuin en de aanpalende weilanden, ruime praktische tijdloze keuken met eetplaats en toegang naar de droge kelder. De eerste verdieping bereiken we via de inkomhal waar er 3/4 slaapkamer zijn de slaapkamers meten elk : 17m2, 18m2, 13m2 en 7m2, een badkamer voorzien van ligbad, lavabo, veel bergruimte en een apart (hang)toilet. Via een schuiftrap toegang naar de geïsoleerde (15cm) hele grote bergzolder.

Er is een tweede inkomhal met gastentoilet en toegang via een sas naar het gelijkvloers bureel en de was -en stookplaats. Het bureel kan ook gebruikt worden als gelijkvloerse slaapkamer want in de wasplaats is er ook een douche voorzien. Het bureel meet 3,5m x3,5m en is voorzien van inbouwkasten en ingebouwd bureau. ... Rechtstreeks toegankelijk van de tweede inkomhal vinden we en grote garage (10 x 6m) ideaal voor een kleine zelfstandige met een vaste trap naar eerste verdieping (niet ingericht), en wordt momenteel als bergruimte gebruikt (40m2).De garage is toegankelijk met 2 automatische poorten.

Er is een enkele oprit via tuinbouwstraat, met doorgang door de garage naar de landbouwstraat. De landbouwstraat is bereikbaar via een lange private, asfalt oprit. Er zijn 2 tuinhuizen en parking voor een 3 tal wagens voorzien op eigen terrein langs de landbouwstraat.

Bijzonderheden:
Ruime woning 240m2 bewoonbare oppervlakte (exclusief oppervlakte garage)
Gelijkvloers bureel (toegankelijk via een aparte inkomhal)
Regenwater put 10.000l
Centrale verwarming via mazout (ondergrondse tank) via warme lucht.

Voor meer info bel Jolien 050/70.34.35
Lees meer Verberg