Te renoveren halfopen bebouwing met grote tuin en garage op centrale ligging

Verkocht Oostkamp Brugsestraat 162
STARTPRIJS

Op zoek naar een eigen project? Een kans om een woning volledig naar eigen smaak en goesting in te richten of op te bouwen? Dan is dit uw unieke kans!

Deze woning is centraal gelegen Oostkamp en is een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een woning op een centrale ligging met vlotte verbindingen naar verschillende uitvalswegen (Brugge, E40, E403, expresweg...) en winkels en scholen op wandel- en fietsafstand.

De oppervlakte van het perceel meet maar liefst 528m2 en biedt voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht. De tuin is perfect voor het creëren van een gezellige buitenruimte waar u kunt ontspannen en genieten van het mooie weer. De aanwezigheid van een garage biedt niet alleen extra opslagruimte, maar ook een veilige plek om uw voertuig te parkeren.

De indeling van de woning is praktisch en functioneel, met voldoende ruimte voor een woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamers en een badkamer. Binnenkomen doen we in de aparte inkomhal. Deze staat in verbinding met de zithoek een een voorplaats, ... waar kan gespeeld worden met de ruimtes om er bijvoorbeeld een eetplaats of bureau van te maken. Verder is de keuken gelegen. Deze is basis ingericht maar wel voorzien van de nodige apparatuur en uitrustingen. Palend aan de keuken vinden we de badkamer met lavabo en douche terug en vervolgens een apart gastentoilet. Vanuit de keuken is via de achterdeur toegang tot het terras met rustgevende vijver en koterijen. Vanuit de tuin kan men ook naar de garage, die dus eigenlijk ook als sas kan dienen voor het (tuin)afval of fietsen. Waardoor er niet door de woning dient gegaan te worden. Tot slot is er beneden ook nog een kelder.
Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers te vinden en een vaste trap naar de tweede verdieping, ook voorzien van 2 slaapkamers.

Al met al is deze woning in Oostkamp een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een half open bebouwing met een grote tuin en garage die nog volledig naar eigen smaak en goesting ingericht kan worden.

De woning heeft een EPC-waarde energielabel F, de renovatieverplichting is hier van toepassing (binnen de 5jaar naar label D).

Wat je zeker moet weten:
-Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent registratiebelasting (na de werken moet er een E-peil van maximum E60 behaald worden)

Meer info of een bezoek ter plaatse?
Contacteer ons gerust via 050 70 34 35!
Lees meer Verberg