Ruime hoekwoning met grote tuin, garage en 3 slaapkamers op centrale ligging te Roeselare

Verkocht Roeselare Mezenstraat 8
RICHTPRIJS (*): Ruime hoekwoning met grote tuin, garage en 3 slaapkamers op centrale ligging te Roeselare!

Deze woning is gelegen in een begeerde wijk op boogscheut van het centrum van Roeselare. Met alle voorzieningen binnen een straal van 1km (bakker, slager, winkel, school...) en op minder dan 1km van de Ring van Roeselare, is dit dé ideale ligging.
De woning vraagt om een flinke opfrissing, wat het mogelijk maakt om er uw persoonlijke stempel nog na te laten.

Indeling: Binnenkomen doen we in de aparte inkomhal, waar ook het apart gastentoilet is alsook de trap naar boven en de toegang tot de berging/kelder.
Vervolgens is de leefruimte gelegen, die onderverdeeld is in enerzijds de zithoek en anderzijds de eetplaats. De ruimte wordt verwarmd op de gezellige gaskachel. De leefruimte wordt gekenmerkt door de raampartijen, waardoor er voldoende natuurlijke lichtinval is. Zowel vanuit de eetplaats als vanuit de aanpalende keuken is er zicht op de grote tuin. De keuken is basis ingericht, doch voorzien van de nodige toestellen: ... frigo, oven, fornuis... Naast de keuken vinden we de inpandige garage met automatische poort terug. Vanuit hier is ook toegang tot de tuin.
Boven zijn 3 slaapkamers en een badkamer met douche en lavabo. Tot slot is er nog een bergzolder.

De tuin is zo georiënteerd dat je kan wakker worden op het terras met een kopje koffie en 's avonds achteraan een aperitief kan drinken in de avondzon. Dankzij de oppervlakte van 580 m2 tuin zijn er voldoende mogelijkheden om hier een groene oase van rust te creëren.

De woning heeft een EPC-waarde energielabel F, de renovatieverplichting is hier van toepassing.

*RICHTPRIJS: Richtprijs geeft een richting aan van wat de prijs is. Dit is anders dan bij een vraagprijs, waar de woning verkocht is bij een bieding van die vraagprijs. De verkoper heeft bij de richtprijs nog de keuzevrijheid om elke bieding in overweging te nemen.

Wat je zeker moet weten:
Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent (voorheen 5 procent) registratiebelasting.
Bovendien heeft u recht op meerdere

Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse?
Contacteer ons dan via 050 96 02 45 of louise@vastgoedwm.be!
Lees meer Verberg