Alleenstaande woning op 2145m2 met privé bosje. Klein beschrijf nog steeds mogelijk!

Verkocht Ruddervoorde Kwagatstraat 12
Te renoveren alleenstaande woning op 2.145 m2, slechts 1,2 km naar oprit autostrade E-403. De woning telt 2 slaapkamers. De zolder kan mits het plaatsen van een vaste trap perfect verbouwd worden tot extra slaapkamer(s). Klein beschrijf nog steeds mogelijk! (5% RR in plaats van 7%RR)

Je wordt dagelijks getrakteerd op een beeldschoon zicht op de grote tuin en uw privé bos. De vogels voelen zich hier koning te rijk en fluiten elke dag vrolijke liedjes. Vooraan kijkt u op de velden.

Inkomhal met directe toegang naar de 2 slaapkamers. (ideaal voor iemand die een bureel zoekt). Respectievelijk meten de slaapkamers 16m2 en 14m2. De woonkamer (4,30m x 8,90m) is lichtrijk en voorzien van een schouw (houtcassette), directe toegang via schuifdeur naar de tuin. De keuken is ruim en voorzien van alle apparatuur, aan opbergruimte komt u niets te kort. De bijkeuken kan als bureau of speelkamer dienen. De badkamer bevindt zich ook gelijkvloers. (douche) Er is een apart toilet. Vlakbij de keuken is er een kelder. Schuiftrap naar de zolder ... (45m2)

Er is een grote garage (29 m2) met nieuwe sectionale automatische poort. Er is ook een tuinberging van 22 m2.

De woning dient gerenoveerd te worden. (o.a. elektriciteit is niet conform, dak niet geïsoleerd (wel onderdak aanwezig)...)

Bijzonderheden:

+ Lichtrijke woning met gunstige oriëntatie en prachtig zicht.
+ Schitterend rustig gelegen en toch op amper 1min van de autostrade
+ Overal centrale verwarming (aardgas)
+ Overal rolluiken
+ nieuwe ramen in de woonkamer + nieuwe achterdeur (PVC)
+ Klein beschrijf nog steeds mogelijk !

Lees meer Verberg