Ruime open bebouwing met prachtige tuin in het landelijke Ruddervoorde (Oostkamp)

Vraagprijs: € 540 000 Ruddervoorde Kwagatstraat 24
(*) RICHTPRIJS
Ligging: nabij Baliebrugge - & op en afrit van E - 403
Dé ideale woning voor wie op zoek is naar rust en ruimte in een landelijke omgeving. Deze is in de loop der jaren goed onderhouden en staat op 3.171 m2 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 248 m2.

De woning beschikt over 4 slaapkamers en is daarmee uitermate geschikt voor een gezin. De oriëntatie van de tuin is zuidwesten, waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten. Het overdekte terras is de perfecte plek om te ontspannen met zicht op de paarden in de weide ernaast, en te genieten van de mooie groene omgeving en de zalige rust.

Indeling: Parking op eigen terrein, centrale inkomhal met gastentoilet. Lichtrijke woonkamer met zicht op een naastliggende weide. De gezellige open haard maakt de beleving intenser, vooral in de tussenseizoenen, er is overal centrale verwarming. Én voor de thuiswerkers..er is een huisbureauhoek in de woonkamer ;-). Aansluitend vinden we de lichtrijke geïnstalleerde keuken met aanpalend de bijkeuken en de wasplaats voorzien van ... een inloopdouche. Er zijn 3 ruime slaapkamers op de nachthal, in de nabijheid van de badkamer. De 4e slaapkamer grenst aan de keuken daardoor is deze plek ook praktisch te benutten als een hobbykamer/speelkamer. De woning is volledig onderkelderd met onderverdeling inpandige garage, koele berging, wijnkelder en kruipkelder.

Pluspunten:
2x 5000l regenwater
Cv gasketel dateert van 2018
Drijfkracht

De woning heeft een EPC-waarde energielabel E. Renovatieverplichting is hier van toepassing.

(*) Een RICHTPRIJS geeft, zoals het woord al zegt, de juiste richting aan van wat de prijsverwachting is van de eigenaar. De koper beslist los daarvan zelf wat hij biedt afhankelijk van zijn indruk van de woning.

Wenst u een bezoek aan deze eigendom? Bel ons gerust op 05073435 (Jolien/Louise)
Lees meer Verberg