Ruime open bebouwing op een perceel van iets meer dan 3.000 m2

Onder voorbehoud Ruddervoorde Kwagatstraat 24
Ligging: nabij Baliebrugge /Sijslo - & nabij op en afrit van E - 403 (Brugge - Kortrijk)
Dé ideale woning voor wie op zoek is naar rust en ruimte in een landelijke omgeving.
Deze eigendom heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 248 m2.

De woning beschikt over 4 slaapkamers en is daarmee uitermate geschikt voor een gezin. De oriëntatie van de tuin is zuidwest, waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten. Het overdekte terras is de perfecte plek om te ontspannen met zicht op de paarden in de weide ernaast en te genieten van de mooie groene omgeving en de zalige rust. In de tuin vinden we een tuinhuis naast het grote schaduwrijke kippenpark, in dit tuinhuis gaan ze op stok. Een tweede tuinhuis is ingericht als tuinberging. Er is ook een open schuur ( 7 x 3 m) Het terrein is volledig omheind.

Indeling: Parking op eigen terrein, centrale inkomhal met gastentoilet. Lichtrijke woonkamer met zicht op een naastliggende weide. De gezellige open haard maakt het knus thuisgevoel intenser. Aansluitend vinden we de lichtrijke ... geïnstalleerde keuken met aanpalend de bijkeuken en de wasplaats voorzien van een inloopdouche. Er zijn 3 ruime slaapkamers op de nachthal, in de nabijheid van de badkamer. De 4e slaapkamer grenst aan de keuken daardoor is deze plek ook praktisch te benutten als een hobbykamer/speelkamer. De woning is volledig onderkelderd met onderverdeling inpandige garage, koele berging, wijnkelder en kruipkelder.

Bekijk de luchtbeelden via onderstaande link : https://www.youtube.com/watch?v=IS6VI-MJYZU

Pluspunten:
+ 2x 5000l regenwater
+ recente Cv gasketel 2018
+ Drijfkracht

De woning heeft een EPC-waarde energielabel E. Renovatieverplichting is hier van toepassing. (Binnen de 5 jaar naar label D) :-) U kan aan de hand van onderstaande link zelf een simulatie maken zodat u kunt zien met welke financiële inspanning u het huidig energielabel kunt laten zakken. https://web.setle.app/nl-be/estates/69e52b28-7880-41da-a828-8fdf7ef19d19/renovation

Wenst u een bezoek aan deze eigendom? Bel ons gerust op 05073435 (Jolien)
Lees meer Verberg