Landelijk en zeer rustig gelegen hoevewoning met bijgebouw (130m2) op een perceel van net geen 3000 m2.

Verkocht Ruiselede Schoutskruisestraat 10
Ligging: landelijk gelegen, bereikbaar via een privé oprijlaan en afgesloten met een toegangspoort, volledig omheind met houten paardenomheining. Subliem uitzicht over de velden. Alle privacy. Ideaal voor iemand die rustig wilt wonen en kan genieten van rust en natuurpracht. Deze eigendom ligt op de grens tussen Wingene en Ruiselede (juist achter "den hekke")

Bijzonderheden:
Eigendom gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied, de wetgeving van agrarisch gelegen eigendommen is van toepassing, maximum toegelaten volume = 1000 m3

Algemene staat:
Deze eigendom is reeds deels gerenoveerd maar dient ook verder af gewerkt te worden.
De woning staat in de uithoek van het perceel, daardoor is er een grote binnen- & voortuin, achter het bijgebouw is er een weide om een paard of andere dieren te laten grazen. Het is er voor uzelf heerlijk vertoeven achteraan het bijgebouw, onder het overdekt terras, met zicht op je eigen weide en de ver uitgestrekte achterliggende velden, wat tevens ook kan dienen als schuilhok voor uw ... dieren.

Woning:
We komen binnen via een aparte inkomhal. Vanuit de woonkamer en de keuken heb je een uitgestrekt uitzicht op de velden rondom rond. De keuken is open en luxueus ingericht. (inductiekookplaat, graniet werkblad, vaatwasser, mircogolf en oven) Er is ruimte om in de keuken te kunnen eten. De keuken en de woonkamer worden verwarmd met een pelletkachel. Aansluitend vinden we de bijkeuken die uitbreidbaar is via de wasplaats. Zowel de wasplaats als de bijkeuken moeten verder afgewerkt/gerenoveerd worden. Naast de keuken vinden we de mooie nieuwe badkamer die ingericht is met een toilet, dubbele lavabo en grote douche (2personen). Naast de woonkamer is er een gelijkvloers bureel die ook kan dienen als slaapkamer. De zithoek is gezellig en ingericht met massieve parket.

Op verschillende plaatsen is er voorziening voor een airco/verwarmingunit te plaatsen, dit systeem werkt op elektriciteit (via een nog te installeren warmtepomp). Er zijn 26 zonnepanelen; goed voor een verbruik van +/- 7020 kilowatt.

Via de woonkamer bereik je een in te richten ruimte die zou dienst kunnen doen als wasplaats, die rechtstreeks bereikbaar is via een tweede inkom, die kan dienst doen als achterdeur of nieuwe inkomhal. Het was de bedoeling van de eigenaar om in deze hal een (tweede) toilet te voorzien en een gelijkvloerse slaapkamer te maken. Via meerdere raampartijen geniet je ook van hieruit van het mooie rustige uitzicht. Als er een trap zou worden geplaatst in de inkomhal dan zou er op de eerste verdieping nog een slaapkamer kunnen komen.

Er is ook een bijgebouw van +/- 130 m2, (toegankelijk met 2 poorten)
een dubbele carport +/- 36m2

Pluspunten:
- Heerlijk rustig wonen temidden de natuur op een mooi groot perceel
- De zaken die aangepakt/gerenoveerd zijn zijn meteen grondig aangepakt en werden professioneel afgewerkt.
Er werd heel veel massieve eik gebruikt in onder andere draagbalken, meerdere deuren, binneninrichting, bartablet keuken, muurbekleding woonkamer, buiten gevelbekleding woonhuis en bijgebouw, carport inrichting, omheining terrein, toegangspoort,..
- boorput, stadswater

EPC 298 kWh/m2 (indien er een warmtepomp zou geplaatst worden zou de EPC score naar 143 kWh/m2 kunnen gaan.)

Bel ons voor meer info of een bezoek: 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg