Instapklare woning + loods (100m2)

Verkocht Ruiselede Kruiskerkestraat 6
Gelegen in het landelijke Kruiskerke tussen Gent en Brugge, het af-en oprittencomplex te Aalter ligt op een dikke 10 minuten. Binnenkomen we via het huisbureau met aansluitend een ingebouwde wasplaats/vestiaire. Achterliggend vinden we de knusse woonkamer met tvhoek/maatkasten en de ruimte voor een grote livingtafel. De achterdeur zit op de zijgevel, praktisch is de doucheruimte met berging. De keuken met zicht op de tuin en het terras is voorzien van een eetplek tot een 6 tal plaatsen. Er is ook een kelder. Via de woonkamer bereiken we de 1ste verdieping. We vinden er 3 slaapkamers en een grote badkamer met toilet. Op de 2de verdieping vinden we de grootste slaapkamer ingericht met dressing/extra slaapkamer.
Naast het huis bevindt zich een oprit in beton tot aan de loods. De loods is voorzien van een sectionale poort. De loods is 100 m² groot. Er is een kleine kichenette en een toilet.
De aangelegde tuin bevindt zich naast en achter de loods. Deze is volledig omheind en biedt vrijdom met ver uitzicht op het natuurgebied "de ... Slangenbossen".
+ instapklaar (elektriciteit is conform)
+ unieke combinatie: wonen en en werken mogelijk op 1 locatie in een rustige landelijke woonkern
+ Energiezuinige woning (met 24 zonnepanelen)
+ Regenwater 10.000 L
+ drijfkracht

Heeft u interesse in een bezoek? Bel ons 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg