Verzorgde woning met 5 slaapkamers op een rustige ligging

Verkocht Ruiselede Parochieveldstraat 3
Wie houdt van wonen in een rustige woonkern is hier aan het goede adres.
Op wandelafstand van de Vorte bossen, centraal gelegen in de driehoek Maria Aalter, Ruiselede en Aalter, daardoor ook interessant om te bekijken als vastgoedinvestering (verhuren als vakantiewoning).

Het perceel meet 773m2 en is bereikbaar zich via een private slag. Vanuit de woonkamer heb je zicht op een weide met 2 mooie paarden. De woning is voorzien van maar liefst 5 slaapkamers, er zijn 2 woonkamers daardoor bijzonder interessant voor nieuw samengestelde gezinnen. Tevens ook zeer goed om te bekijken als kangoeroewoning, want elk voorzien van een eigen keuken. Er is een gelijkvloerse slaapkamer en een badkamer. Of zoek je een huis met praktijkmogelijkheid dan kan dat gedeelte perfect ingericht worden als consultatieruimte met wachtkamer en gastentoilet.

Indeling:
Inkomhal met gastentoilet, woonkamer (verwarmd met pelletkachel) met open keuken met aangrenzend een koele berging tweede woonkamer met kitchenette en gelijkvloerse slaapkamer met ... douchekamer met lavabo. Op de verdieping is er een nachthal met 4 ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van dubbele lavabo, ligbad, en douchecabine, er nog een extra zolderruimte.

De naastliggende tuin meet +- 600 vierkante meter, momenteel wordt dit stuk eigendom gepacht aan de gemeente Ruiselede, maar het kan bijkomend aangekocht worden aan een voordelige prijs.
Vraag op kantoor voor meer uitleg.

Pluspunten:
+ Deze woning voldoet aan de renovatie verplichting, dus de koper dient geen maatregelen te nemen mbt renovatie (label D)
+ Deze eigendom is asbest veilig
+ elektriciteitskeuring is conform tot 2048


Voor meer info of een bezoek bel 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg