Te renoveren woning te Doomkerke met garage op 1.030m2

Verkocht Ruiselede Brandstraat 35
Onder de kerktoren van Doomkerke vindt u deze te renoveren woning op 1.030m2. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een leefruimte, slaapkamer, kelder, voutekamer, keuken, toilet en kleine badkamer. Op de verdieping is een grote zolder waar meerdere kamers gemaakt kunnen worden indien het dak geïsoleerd wordt. Zoals het EPC-attest doet vermoeden is er renovatieplicht maar kan er zeker iets moois van gemaakt worden. De uitbouw werd in 1995 gebouwd. De ramen zijn houten ramen met dubbel glas. Momenteel wordt de woning verwarmd met 2 mazoutkachels. Achteraan de woning bevindt zich een grote garage van 40m2, dus ook ideaal voor wie graag klust. De tuin is zuidwest-gericht en loopt door toch het achterliggende akkerland.
De woning heeft een EPC-waarde energielabel F, de renovatieverplichting is hier van toepassing (binnen de 5jaar naar label D) Wij kunnen op uw vraag een renovatierapport afleveren!

Wat je zeker moet weten:
-Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1% ... registratiebelasting. Ps: na de werken moet er een E-peil van maximum E60 behaald worden.
Meer info op: https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie

Meer info of een bezoek ter plaatse?
Contacteer ons via 050 70 34 35 (Elien) of elien@vastgoedwm.Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35
Lees meer Verberg