Multifunctionele te renoveren woonst met 380m2 bewoonbare oppervlakte

Vraagprijs: € 265 000 Ruiselede Albrecht Rodenbachstraat 9
Zeer rustig gelegen, doch op centrale ligging nabij het gemeenteplein en locale handelaars, school, opvang,..

Deze eigendom sluit aan op Nieuwstraat 4 te Ruiselede (die ook te koop staat bij ons). www.vastgoedwm.be
Deze eigendom is bijzonder groot met de 380m2 bewoonbare oppervlakte. Er zijn heel wat mogelijkheden om dit huis hetzij te verbouwen, hetzij (deels) af te breken, ..

De huidige indeling is als volgt:
Hele ruime inkomhal met toilet, (kan ook benut worden als praktijkruimte). Aansluitend vinden we een lichtrijke woonkamer, met tv hoek en keuken.
Vanuit de keuken is er toegang naar het terras. Er is naast de keuken een inpandige garage en 2 kelders.

De eerste verdieping is bereikbaar vanuit de inkomhal en loopt door over de totale breedte van het huis daardoor zijn er maar liefst 7 slaapkamers en een badkamer.
Met een vaste trap bereiken we de zolder. Deze ruimte loopt ook door over de totale breedte van het huis. Deze is niet geïsoleerd.

De woning heeft een EPC-waarde energielabel F, de renovatieverplichting is hier ... van toepassing (binnen de 5jaar naar label D).

Wat je zeker moet weten: * verlaagde registratierechten *
Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent registratiebelasting.
Meer info op: https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie

Voor meer info bel gerust 050703435 (Jolien)


Lees meer Verberg