Charmante gerenoveerde woning met 2slpk te St-Joris

Verkocht Sint-Joris Oedelemsteenweg 5
Deze charmante woning werd volledig gerenoveerd in 2009 en is rustig gelegen in het pittoreske St-Joris. De woning omvat op het gelijkvloers een livingruimte (7,8m x 3,4m) met een schouw voor open haard, lichtrijke keuken (4,2m x 3,5m) uitgerust met combi oven, frigo, keramische kookplaat, dampkap en dubbele spoelbak (plaats voorzien voor vaatwas). De kwalitatieve keuken werd geplaatst in 2009 en is in perfecte staat. Er is voldoende ruimte om een tafel met 4 stoelen te plaatsen. Aansluitend is er een gang met een afzonderlijk toilet en berging/wasruimte met spoelbak en plaats voor wasmachine/droogkast. Op het gelijkvloers is er eveneens een veranda die uitgeeft op de tuin. De veranda werd niet gerenoveerd, wel werd er een nieuwe vloer geplaatst. Trap naar 1ste verdiep.
Op het verdiep bevinden zich 2 slaapkamers, 1 grote kamer van 16m2 (3,4m x 4,8m) en 1 kamer van 7m2 (2,6m x 2,7m). Verzorgde badkamer met toilet, lavabo en bad/douche.
Kleine bergzolder (geïsoleerd).
Er is een klein doch aangenaam en zonnig tuintje met terras. Er ... is ook een aangebouwde carport voor 1 wagen met berging.

De woning werd reeds 10j aan dezelfde huurders verhuurd (680euro/mnd).
De woning zal vrij zijn 31/01/2020!

Volledig gerenoveerd in 2009:
+alle leidingen en vloeren werden vernieuwd
+nieuwe binnenmuren Ytong
+conforme elektrische keuring
+verwarming met radiatoren op aardgas (Viessmann)
+overal dubbel glas, houten ramen (gelijkvloers nieuwe ramen uitgezonderd veranda)
+riolering is reeds gescheiden

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35
Lees meer Verberg