Verzorgde gelijkvloerse open bebouwing met garage en 4 slaapkamers op uitstekende ligging te Sint-Kruis

Verkocht Sint-Kruis (Brugge) Kasteleinweg 15
*RICHTPRIJS

Verzorgde gelijkvloerse open bebouwing met garage en 4 slaapkamers op uitstekende ligging te Sint-Kruis met op wandelafstand winkels, ontspanning, scholen...
De open bebouwing is op een hoek van een gezellige woonwijk gelegen, waar men in alle rust kan genieten van de omgeving.

Indeling:
Binnenkomen doen we in de aparte inkomhal met apart toilet. In de inkomhal is ook een vestiairenis voorzien. Vervolgens komen we binnen in de leefruimte met zithoek en eetplaats. Deze wordt meteen gekenmerkt door de grote lichtinval dankzij de vele raampartijen. In de leefruimte werd ook nog een gaskachel geïnstalleerd, die voor de extra gezelligheid en warmte zorgt. Palend aan de leefruimte is de keuken gelegen. Deze werd voorzien van alle toestellen die zorgen voor het hedendaags comfort: combi-oven, kookplaat op gasbekkens, ingebouwde frigo... Naast de keuken is de berging gelegen, waar ook toegang is tot de zolderruimte met een vaste trap. In de zolder is een extra slaapkamer gemaakt. Tot slot is naast de berging de garage ... met automatische poort.

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers en een badkamer met vernieuwde ruime inloopdouche (vernieuwd in 2022).

De buitengevel van de woning werd volledig opgedaan met spuitkurk en overal zijn rolluiken aanwezig. De woning wordt verwarmd op aardgas (ketel van 2015).

Kortom, dé ideale woning met tal van mogelijkheden en ruimte op een zeer aantrekkelijke ligging.

Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons dan snel via 050 70 34 35 of louise@vastgoedwm.be!

*RICHTPRIJS: Richtprijs geeft een richting aan van wat de prijs is. Dit is anders dan bij een vraagprijs, waar de woning verkocht is bij een bieding van die vraagprijs. De verkoper heeft bij de richtprijs nog de keuzevrijheid om elke bieding in overweging te nemen.
Lees meer Verberg