Instapklare, jonge woning die 4 slaapkamers telt met een mooie troef, landelijk uitzicht op agrarisch gebied op 506 m2

Verkocht Tielt Torenstraat 12
Instapklare, jonge woning die 4 slaapkamers telt met een mooie troef, landelijk uitzicht op agrarisch gebied op 506 m2
*** OPEN HUIZENDAG 24 april van 9:30 uur tot 10:30 uur ***

Gelegen in een woonwijk in de dorpskern van Schuiferskapelle, een deelgemeente van Tielt.
Deze woning telt 4 grote slaapkamers én een bureau. Er is een zuid west gericht grote aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin met groot terras. Een ruime geïsoleerde fiets/tuinberging (6x4m). Ingebouwde trampoline en een tweede, overdekt terras. Er is parking voor minstens 4 wagens naast het huis.

Indeling woning:
Inkomhal voorzien van apart toilet en vestiaire ruimte.
De woonkamer is groot en lichtrijk en onmiddellijk valt het uitzicht op naar het achterliggend agrarisch gebied. Strakke volledig uitgeruste open leefkeuken (ATAG toestellen; oa. inductie, vaatwas, stoomoven) met composiet werkblad en aansluitend een praktische wasplaats/berging. Vanuit de woonkamer alsook vanuit de keuken kan je met een schuifraam/schuifvliegraam naar het zon gerichte terras ... (7 x 5 m).

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een moderne ruime badkamer met 2de (hang)toilet. Onder de tweede vaste trap is er een overloop die momenteel ingericht is als bureauruimte. Met een vaste trap bereiken we de zolderverdieping die ingericht is als speelkamer met links en rechts een 3de en een 4de slaapkamer. Er is ook nog een compacte zolderberging. De slaapkamers meten 15m2, 10m2, 10m2, 10m2. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, toilet, ligbad, dubbele lavabo.

Pluspunten:
- regenwaterput 10.000L
- gescheiden afvoer proper en vuil water
- zeer energiezuinig B label (179kWh/m2)
- zeer goed onderhouden
- ventilatiesysteem type C+
- alle slaapkamers zijn uitgerust met rolluiken

Voor meer info bel ons 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg