Instapklare, jonge HOB die 4 slaapkamers telt met een mooie troef, landelijk uitzicht op agrarisch gebied op 585m2

Verkocht Tielt Torenstraat 2
Gelegen in een woonwijk in de dorpskern van Schuiferskapelle, een deelgemeente van Tielt.
Deze woning telt 3 slaapkamers én een bureau. Er is een zuid west gericht onderhoudsvriendelijke tuin met een groot terras. Een ruime geïsoleerde fiets/tuinberging ( 4 x 4 m) en een carport. Er is parking voor een 2 tal wagens naast het huis.

Indeling woning:
Inkomhal voorzien van apart toilet en vestiaire ruimte.
De woonkamer is groot ( 8 x 4 m ) met massieve parket en zeer lichtrijk. Rustgevend uitzicht op de achterliggende velden. Strakke volledig uitgeruste open leefkeuken (vaatwasser, oven met pyrolyse functie, koken op aardgas bekkens) met aansluitend een praktische wasplaats/berging. Op de zonnekant is er ook automatische zonwering. Vanuit de woonkamer alsook vanuit de keuken kan je met een schuifraam/schuifvliegraam naar het zon gerichte terras ( 3 x 7 m ) met buitenberging. De tuin is volledig omheind.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een moderne badkamer met 2de toilet. In de badkamer is er zowel een douche ... als een ligbad. In de kleinste slaapkamer is er een vaste trap naar de zolder. Die ruimte is +/- 35m2, deze ruimte is uiterst geschikt om hier een slaapkamer te maken of nog verder in te delen naar een bergzolder. De mogelijkheden zijn groot. De slaapkamers op de eerste verdieping meten 10m2, 15m2, 9m2.
Pluspunten:
+ regenwaterput 10.000L
+ gescheiden afvoer proper en vuil water
+ zeer energiezuinig B label (143kWh/m2)
+ zeer goed onderhouden
+ ventilatiesysteem type C+
+ in de slaapkamers zijn er overal handmatige rolluiken


Voor meer info bel ons 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg