Halfopen woning met 3 slaapkamers en zongerichte tuin op een groot perceel van 714 m2

Vraagprijs: € 249 000 Tielt Biermanstraat 47
Rustig gelegen in de dorpskern van Schuiferskapelle (deelgemeente van Tielt).
Je bent op amper 10 min van Ruiselede en Tielt centrum. Er is een kleuter -en lagere school op wandelafstand net zoals een dorpse buurtwinkel (vers brood, beleg maar ook basisassortiment aan groeten en fruit) met annex gezellige dorpskroeg(eetcafé).

Deze half open woning staat op een perceel van 714 m2 en beschikt over een diepe zuid gerichte tuin en zongericht terras met een afzonderlijke garage/tuinberging (45 m2) . Er is ook voldoende parking op het terrein.
De garage kan ook vergroot worden en kan ook dieper op het perceel gebouwd worden.
Indeling: Aparte inkomhal met kelder, lichtrijke woonkamer met aparte keuken en toilet. Zowel van uit de woonkamer (30m2) als vanuit de keuken heb je zicht op de tuin. De woning wordt gelijkvloers verwarmd mat gaskachels.
Er zijn veel ramen daardoor is de woning heel lichtrijk. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en lavabo, deze is vrij ... compact maar kan ook verplaatst worden.

Het comfort van de woning is eenvoudig maar er is wel een stevige basis om te renoveren.
De renovatieverplichting geldt op dit pand. De woning heeft energielabel F, dat betekent dat binnen de 5 jaar na aankoop de woning moet energiezuiniger gemaakt worden zodat de woning minstens een label D haalt.
:-) Vraag naar het renovatie rapport om te weten welke werken je moet uitvoeren, wij kunnen je een overzicht bezorgen van de daarmee gepaarde kosten. :-)

Pluspunten:
+ groot perceel
+ rustige groene omgeving
+ landelijke dorpskern
+ bijgebouw/garage van 45m2 kan vergroot worden
+ Goten en platform van het plat dak vernieuwd in 2020
+ dak is geïsoleerd in 2016 (met 16cm)
+ boorput én regenwater

Indien u een bezoek wenst bel ons op 050703435 (Jolien/Louise)
Lees meer Verberg