Instapklare woning met 4 slaapkamers en zongerichte tuin op wandelstand van centrum Tielt

Prijs vanaf: € 309 000 Tielt Driesstraat 41
OPENDEUR 22 JUNI 9U-11U
*Instelprijs: elke hoger bod wordt overgemaakt aan de eigenaar.

Instapklare woning met 4 slaapkamers en zongerichte tuin op wandelstand van centrum Tielt.
De ligging van deze woning is ideaal: alle voorzieningen, bakkers, winkels, scholen, de markt... binnen een straal van één kilometer.

Indeling:
Binnenkomen doen we in de aparte inkomhal. Hier zijn een ingebouwde vestiairekast en kapstok voorzien voor extra comfort. Verder komen we binnen in de open keuken met eetplaats. De keuken is uitgerust met een oven, frigo, vaatwasmachine, eettafel, kookvuur op gasbekkens, dampkap...
Palend aan de keuken is de eetplaats gelegen, die voldoende ruimte biedt voor een grote eettafel om gezellig te dineren met familie en vrienden.
Verder is de leefruimte gelegen, die meteen gekenmerkt wordt dankzij de grote raampartijen met toegang en zicht naar de tuin. Deze ruimte wordt verwarmd met de gaskachel, wat in de winter voor een aangename en gezellige sfeer zorgt. Onder de trap is toegang naar de kelder.

Op ... de eerste verdieping beschikt de woning over 3 ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte om in te richten naar wens. Verder is nog een badkamer voorzien, uitgerust met een toilet, lavabo en douchebad. Op de tweede verdieping is tot slot nog een vierde slaapkamer gelegen, die ook dienst kan doen als bureau/hobbykamer/zolder...

Een van de grootste troeven van deze woning is de zuidgerichte tuin met terras. Hier kun je op zonnige dagen heerlijk ontspannen en genieten van de buitenlucht. De tuin biedt volop ruimte voor buitenactiviteiten, een speelplaats voor kinderen of simpelweg een plek om tot rust te komen in de zon. Achteraan in de tuin bevindt zich nog een tuinhuis met serre, ideaal voor wie graag eigen groenten en fruit kweekt en groene vingers heeft!

Pluspunten:
+ Instapklaar
+ 4 slaapkamers
+ conforme elektriciteit
+ asbestveilige woning
+ geen renovatieverplichting

Wenst u graag meer info of een bezoek ter plaatse?
Contacteer ons dan snel via 050 70 34 35 of via louise@vastgoedwm.be!
Lees meer Verberg