Jonge alleenstaande woning met 3 grote slaapkamers, tuin met terras, garage en grote zolder. Unieke kans! Klein beschrijf! 5% in plaats van 10%

Verkocht Wingene Brouwerijstraat 54
Jonge alleenstaande woning met 3 grote slaapkamers, tuin met terras, garage en grote zolder. Unieke kans! Klein beschrijf! 5% in plaats van 7%

Gelegen in centrum Wingene, doodlopende straat waar je gemakkelijk in het groen kunt gaan fietsen en wandelen! Oprit voor de garage. Poortje naast de woning.

De woning is zeer goed verzorgd en werkelijk instapklaar, je hebt maar je valiezen in te pakken en te verhuizen.

Inkom met gastentoilet, living met veel raampartijen waardoor heel lichtrijk en ingebouwde spots. Luxueuze keuken met graniet werkblad, ingebouwde frigo, vaatwasmachine, oven, ... én koken op aardgas. Vanuit elke hoek heb je contact met de tuin. Garage met automatische poort, aan bergruimte zal je hier niet te kort komen. Regenwaterput voorzien van 10.000l. Op het verdiep: 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele lavabo. De kamers zijn voldoende ruim om ook kasten in te zetten en voorzien van laminaat vloer. De bergzolder is indrukwekkend groot en toegankelijk met ... schuiftrap (30m2)

De tuin is ideaal met kleine groene vingers, dus onderhoudsvriendelijk aangelegd, en praktisch tuinhuis. Het terras zal je in de zomer verwennen met koelte in namiddag en 's avonds kan je hier uitrusten in de avondzon.

Pluspunten:
- zeer energiezuinige woning (EPC 173kWh/m2)
- de inkomhal, kinderkamer en badkamer zijn reeds behangen met vlies en geschilderd.
- prachtige luxueuze keuken
Lees meer Verberg