Landelijk gelegen woning op 2.082 m2, 4 slp, bijgebouw

Verkocht Wingene Kleine Veldstraat 10
*** IN OPTIE *** Landelijk gelegen woning op 2.082 m2. De woning telt 4 slaapkamers, waarvan 2 gelijkvloers. De badkamer is ook gelijkvloers.

Koop nu en geniet reeds van de 7% registratierechten!

Je wordt dagelijks getrakteerd op een beeldschoon zicht op de grote tuin met vijver, blauwe regen boven het terras... De vogels voelen zich hier koning te rijk en fluiten elke dag vrolijke liedjes. Vooraan kijkt u op de velden. Opkomende zonnestralen in de ochtend en magnifieke zachte avondzon in de keuken en woonkamer. Met andere woorden perfecte oriëntatie.

Inkomhal met directe toegang naar de 2 slaapkamers. (ideaal voor iemand die een bureel zoekt). De slaapkamers meten 15m2 en 13m2. De woonkamer (4,4m x 7,60m) is lichtrijk en voorzien van een schouw (houtcassette) met inbouwkasten. De keuken (Gero) is ruim en voorzien van alle apparatuur, aan opbergruimte komt u niets te kort. De badkamer bevindt zich ook gelijkvloers. (douche) Er is een apart toilet. Vlakbij de keuken is er een extra berging. Onder de trappen zijn er nog ... inbouwkasten.

Op de eerste verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, ze meten 16m2 en de masterbedroom meet maar liefst 44m2.

Er is een bijgebouw (87m2) en onderverdeeld in oa serre, wasplaats, hobbykamer..(geisoleerd, water en chauffage) De tuin is prachtig en ingedeeld in hoekjes, hier kan je tuinieren in de moestuin en in het ander deel kunnen de kippen vrij rondlopen.

De woning dient gerenoveerd te worden. (o.a. elektriciteit is niet conform, ramen te vernieuwen (enkel glas).

Bijzonderheden:

+ Lichtrijke woning met gunstige oriëntatie en prachtig zicht.
+ Schitterend rustig gelegen en toch op amper 1 min van Sint Jan Wingene.
+ centrale verwarming beneden (mazout/brander van 2012)
+ bijna overal nieuwe elektrische rolluiken, deels dubbel glas (keuken, badkamer) inbouwkasten

Ideaal voor iemand die rust zoekt en landelijk wilt wonen vlakbij het centrum.

Bel Jolien voor meer info 0472/35.27.23
Lees meer Verberg