HOB met 4 slaapkamers, tuin en garage 35m2 (veel berging 37m2 en volières)

Verkocht Wingene Oude Bruggestraat 95
Deze lichtrijke en instapklare woning is gelegen tussen Wingene en Zwevezele. Er zijn 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer gelijkvloers. Er is een tuin met groot terras en vijver. 1 grote garage 35m2 en veel bergruimte 37m2 (werkbank). Toegang op terrein via de Oude Bruggestraat alsook van de Weverijstraat.

Zowel het centrum van Wingene evenals het sportpark bevindt zich op wandelafstand. Winkels en openbaar vervoer heeft u in de directe omgeving. Kortom, een ideale ligging !

De ligging is niet de enige troef van deze woning.
Ook licht en ruimte zullen u bekoren.

De woning bestaat uit een inkomhal, die u toegang geeft tot zowel de leefruimte evenals tot de ruime vernieuwde keuken. De leefruimte geniet van veel lichtinval en bestaat uit een eethoek en een salon (gascassette) met zicht op de tuin en de straat. Je kan in de keuken eten. Er is plaats om in de woonkamer een bureautje of muziekinstrument,... te zetten.

De woning biedt u niet enkel een gelijkvloerse slaapkamer en gelijkvloerse badkamer maar ook 3 grote slaapkamers ... op de eerste verdieping. Er is veel bergruimte boven. Er is beneden een apart toilet. En boven is het voorzien om er een te kunnen zetten.

De tuin is onderhoudsvriendelijk door het groot terras, een grasperk en veel grote en kleine volières. Mits afbraak kan er weer een grote tuin gemaakt worden.

Extra's:

- mooie vernieuwde keuken (aardgas kookfornuis, vaatwas, frigo, oven, graniet werkblad..)
- vogelliefhebbers zijn hier aan het juiste adres, grote volières!

Voor meer info of een bezoek te regelen: bel Jolien 0472/ 35.27.23
Lees meer Verberg