Moderne half open woning met praktijkruimte, 3 slpk en tuin (garage/tuinhuis)

Verkocht Wingene Ruiseledesteenweg 12
Stijlvolle HOB op 1267m2 met vooraan praktijkruimte (25m2), parking voor 2 wagens. Er zijn 3 grote slaapkamers en een diepe tuin met een tuinhuis (30m2), tuinhuis kan ook ideaal zijn als garage. De praktijkruimte kan ook een slaapkamers zijn (douche). Mogelijks nog klein beschrijf!

De woning werd in 2003 nieuw gebouwd met een uitgesproken industriële look. Bijzonder ruim, 210 m2 bewoonbare oppervlakte. Geschikt voor een gezin die wonen en werken kan combineren: nagelstudio, kapsalon, bureel.. (25m2) of iemand die een gelijkvloerse slaapkamer zoekt.

De doordachte indeling zorgt voor continue lichtinval in elke ruimte, de woonruimtes staan permanent in contact met elkaar door glazen lichtstraten. Het licht trekt uw aandacht vanaf je de woning binnenkomt door de lichtstraat op het dak.

Inkomhal, apart toilet. De praktijkruimte is momenteel ingericht als schoonheidssalon (incl. douche/inbouwmeubilair). De woonkamer met open keuken is volledig tuin gericht, er zijn ramen van boven tot beneden met verzonken raamprofielen. Een ... groot schuifraam brengt u op het zon georiënteerd aangelegd terras. De woonkamer straalt warme gezelligheid uit door de trendy ingebouwde gashaard. De keuken is volledig geïnstalleerd met aansluitend een praktische wasplaats. Op de eerste verdieping is er een tweede apart toilet. De badkamer is onbeschrijfelijk mooi: parket, een losstaand bad, luxe inloopdouche en een dressing om van te dromen. De 3 slaapkamers zijn allemaal boven en voorzien van laminaatvloer. De grootste slaapkamer kijkt uit op de diepe tuin. Op het einde van de gang is er een bureau ingebouwd.

De tuin is perfect voor iemand die beestjes wilt houden, er zitten 2 schapen. Er is ook een stal waar ze droog zitten.

De materialen werden zorgvuldig gekozen met oog op maximaal wooncomfort, de vloeren zijn in gepolierde beton, de ramen in geborsteld aluminum, de stalen draagbalken zijn overal zichtbaar. In elke ruimte vindt U kwalitatieve geriefelijk inbouwkasten. In de badkamer werd er Corian gebruikt voor de lavabo en kastbekleding, massieve, voorbehandelde parket. Andere snufjes maken het u ook gemakkelijk: elektrische zonnewering, overal centrale verwarming (aardgas), parlo/videofoon op 2 verschillende plaatsen, ventilatiesysteem type D (geen warmteverlies), regenwaterput van 5.000L..

Voor meer info of een bezoek te regelen: bel Jolien 0472/ 35.27.23
Lees meer Verberg