Knusse verder af te werken HOB met 3 slaapkamers, garage en tuin op 620m2. Klein beschrijf nog mogelijk!

Verkocht Wingene Tieltstraat 39
*** IN OPTIE *** In het centrum van Wingene treffen we deze knusse halfopen woning aan op een mooi perceel van 620 m2. De woning is zon georiënteerd.

Deze woning omvat:
Ruime inkomhal, grote berging/vestiaire met inbouwkasten, woonkamer met open uitgeruste keuken, grenzend aan het bureel. Er is een houtcassette die alle dagen gezellig knettert. De badkamer is ook beneden en ingericht met een bad en douche.

Op de verdiepingen zijn er drie grote slaapkamers en een lichtrijke overloop, ideaal om in te richten als bureautje. Alle hoekjes en kantjes werden optimaal benut door kasten met legplanken in te verstoppen.

Vooraan kunt U gemakkelijk met 2 parkeren. Er is een garage die nu momenteel wordt gebruikt als berging, ideaal om uw houtblokken droog te bewaren, heel gemakkelijk want U komt direct binnen in de keuken/woonkamer. Het zuid-west gericht terras is aangelegd in blauwe hardsteen en padouk. Er is ook gras om te ravotten! Er is een poortje naast de woning het toegang biedt naar de berging/tuin, gemakkelijk voor de fietsen ... en de grasmaaier enz..

Pluspunten:
- nieuwe zonneboiler
- nieuwe hoge rendementramen vooraan (pvc)
- nieuwe voordeur (pvc)
- nieuw terras in blauwe hardsteen
- 12.000L regenwater (2 citernes) (aangesloten)
- overdekt terras = nieuwe carport constructie

U zult merken dat er authentieke elementen gebleven zijn en in een modern kader werden gerecupereerd, maar het is ook zo dat de woning nog verder dient afgewerkt te worden. Bepaalde zaken moeten zelfs gerenoveerd worden bv. de elektriciteit is niet meer conform. Dus is deze woning ideaal voor iemand die er zijn eigen ding nog wilt mee doen.

Troeven:

+ Mogelijkheid om nog aan te kopen onder het klein beschrijf 5%!
+ centrum ligging: vlakbij bij scholen, opvang, buurtslagers en -bakkers,.. openbaar vervoer..
+ De woning ligt vrij ver van de straat waardoor u zowel vanuit uw ramen vooraan als achteraan veel groen ziet. U woont het heel rustig en toch centraal.
+ Iemand die een commerciële ligging zoekt is hier alvast ook aan het goede adres.

+ Er is nog een achterliggend perceel van 633 m2 die uitgerust is als bouwgrond in een doodlopende straat. U kan de beide ook samen aankopen.

Voor meer info of een bezoek te regelen: bel Jolien 0472/ 35.27.23
Lees meer Verberg