Klassevol gerenoveerde woning met 3 gelijkvloerse slaapkamers, tuin en handelsruimte (20m2) met parking.

Verkocht Wingene Hillesteenweg 5
Ligging: Tussen Wingene en Zwevezele, op 12min van de E40. Nabij centrum van Wingene. De woning staat 10meter van de straat waardoor het rustig wonen is en vooral veilig is voor jezelf en de kinderen om in en uit de auto te stappen. De woning is volledig omheind.

en zowel buiten als binnen kraaknet onderhouden.

Bijzonderheden: doordacht gerenoveerd met oog op duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen met optimaal benutting van ruimte en licht!

Indeling:
Het hart van de woning is zonder twijfel de lichtrijke prachtige keuken met open karakter en zicht op zowel de beschutte binnentuin als de huiselijk warme woonkamer. Er zijn opmerkelijk veel duurzame materialen gebruikt; massieve parket, inbouwspots, design houtkachel, .. De woonkamer is ingedeeld door de centrale houtkachel in een knusse tv-hoek en een lichtrijke eetplaats die nu gebruikt wordt als "speelterritorium" van hun kleine kinderen. Via een schuifdeur komen we in de eerste gelijkvloerse slaapkamer met ingebouwde maatkasten. Vanuit de kamer heb je ook zicht op ... de tuin en het terras.
Via de nachthal/inkomhal treffen we een gastentoilet aan, een berging en een vestiaire, de nieuwe badkamer en twee mooie slaapkamers. De badkamer heeft alles wat je nodig hebt! Dubbele lavabo, groot ligbad, en een inloopdouche. De ene slaapkamer is bovendien voorzien van een op maat gemaakte dressing. Beide kamers genieten van duurzame afwerking met evenals massieve parketvloer, internet en distributie. Er is ook een zolder, deze is via een schuiftrap te betreden en geïsoleerd, ideaal om te gebruiken voor stockage.

De binnentuin is aangelegd met een groot zuid oost gericht terras, een grasperk en tweede zuid west terras met tuinhuis en opslagruimte voor uw houtblokken. Er is geen inkijk en het is er altijd aangenaam zitten, ook al zou er wat wind zijn.. het is zodanig gebouwd dat je in elke hoek beschut bent. Zeer aangenaam! Toegang naar een extra berging, ideaal om je bbq te zetten of je tuin meubelen te herbergen in de winter. Akoestisch geïsoleerde kamer ( 3 x 3m) ideaal voor diegene die muziek spelen of .. toegang naar de wasplaats en de ruimte die nu commercieel gebruikt wordt als kapsalon. Er is een apart toilet. De klanten moeten niet door uw woning om geholpen te worden, dat biedt u optimale privacy. Dit kapsalon kan uiteraard ook dienen voor andere doeleinden, oorspronkelijk was die ruimte voorzien als garage.

Pluspunten:
- goedgekeurd elektriciteitattest
- overal hoogrendementglas en overal centrale verwarming (aardgas)
- instapklaar!
- vlies behangen en gschilderd in woonkamer en keuken
- regenwaterputten : 2x 7000l
Lees meer Verberg