Half open bebouwing met 3 slaapkamers, garage, carport en grote tuin in doodlopende straat

Verkocht Wingene Lentakkerlaan 11
Ligging: gelegen in een steeds verjongende wijk van begin de jaren '70, één voor één nette verzorgde woningen. Ideaal om er te wonen voor uw opgroeiende kinderen, het is er rustig want deze woning is gelegen op de pijpenkop van een doodlopende straat. Bovendien op wandelafstand van centrum Wingene. Iemand die meerdere wagens heeft moet niet vrezen gezien er een publieke parking is voor de deur.

Bijzonderheden: Er zijn al heel wat kosten gemaakt om deze woning een knusse en vooral energiezuinige thuis te maken!
o.a. nieuwe badkamer, nieuwe automatische poort (2014), HR ramen pvc met elektrische rolluiken (2012), nieuwe carport en overdekt terras, viesmanbrander (2014), goten in zink (2014), dak geïsoleerd ...

Indeling:
De woning staalt klasse uit met haar wit geschilderde 9meter-brede gevel en de naast gelegen oprit met carport. Eens we de inkomhal met afzonderlijk toilet gepasseerd zijn betreden we het hart van de woning, de woonkamer. De woonkamer is L-vormig, ideaal voor iemand die een speel- of bureauhoek wil maken.. ... doordat er grote raampartijen zijn is het heel lichtrijk, leuk meegenomen is het uitzicht op de straat en de gezellige houtkachel. De keuken is gericht naar het zuiden en kijkt op de tuin, het is een echte leefkeuken. De keuken zelf is basis ingericht en eigenlijk aan vernieuwing toe. Aansluitend is de garage die tevens dienst doet als berg- en wasplaatsruimte (automatische poort). Via een achterdeur bereiken we de tuin en het overdekt terras en de buitenberging.

Op de eerste verdieping zijn er 3 grote kamers en een badkamer met toilet. 1 kamer is voorzien van een inloop dressing.
Via een schuiftrap betreden we de grote geïsoleerde (berg)zolder.
Lees meer Verberg