Alleenstaande woning met 4 slaapkamers, bureel (glvl). 2 garages en 2 carports, zon gerichte tuin

Verkocht Wingene Heilig Sacramentstraat 13
Deze alleenstaande woning werd gebouwd in 1996 en is heel goed onderhouden. Er zijn 4 slaapkamers en een gelijkvloers bureel. 2 garages en 2 carports. De tuin is zuid west georiënteerd, er is geen inkijk van de buren. Indien u een woning zoekt waar U alleen nog maar uw valiezen moet inpakken dan is dit iets voor U!

Bekijk deze woning alvast eens virtueel: https://roundme.com/tour/303196/view/973564

Indeling: De inkomhal met apart toilet biedt toegang naar de garage en de eerste verdieping. Via de glazen deur komt u in de ruime, zeer lichtrijke leefruimte. Deze is voorzien van grote raampartijen met een zicht op de tuin. De zit(tv)hoek vinden we een trapje lager waardoor het heel knus is bij het haardvuur. Vanuit de living is er toegang naar het gelijkvloerse bureel. De leefkeuken is zeer modern en luxueus en voorzien van alle apparatuur, geriefelijke koele berging.

Het zuid west gericht terras nodigt ons uit via grote schuiframen. (volières gaan weg, er komt gras) met directe toegang naar de garage.

Wanneer u op de 1ste ... verdieping komt heeft u ook hier een gevoel van ruimte. Links zijn er 2 grote slaapkamers, daarnaast is er een kleine slaapkamer. Een apart toilet en rechts is er nog 1 grote slaapkamer en de badkamer met groot ligbad, douche, dubbele lavabo en plaats voor de wasmachine en droogkast (plooitafel). Via 2 slaapkamers is de (berg) zolder toegankelijk. Toen de kinderen nog jong waren van de huidige eigenaars hadden ze daar hun "clubhuisje" heel leuk, je moet zeker eens komen kijken.

PLUSPUNTEN:
- instapklaar !
- nabij het centrum, vlotte verbinding (E40 10min.)
- zuid west georiënteerde tuin
- 4 slaapkamers en een gelijkvloers bureel
Lees meer Verberg