*** IN OPTIE ! *** Alleenstaande verzorgde woning met 5 slaapkamers, bureel, hobbykamer, welnessruimte met mooie tuin nabij E 40. Praktijkruimte is ook mogelijk.

Verkocht Wingene De Gruyterdreef 28
Bijzonderheden:
Verzorgde eigendom met een schitterende harmonie tussen de verschillende leefruimten en de innemende tuin.
Uitkijkend op de velden en bossen van Wildenburg.

Ligging: Gelegen op een rechthoekig perceel van 822m2 in een rustige en groene bosrijke omgeving nabij de oprit van E-40 (5 minuten) en Wingene Wildenburg. (School, en kinderopvang op 500m, veilig voor jullie kids via een kerkwegeltje)

Indeling:
Mooi op het terrein gekomen via een wandelpad geflankeerd door rozenstruiken, ontdekken we de strakke inkomhal met gastentoilet. Via een licht doorlatende schuifdeur bereiken we de innemende living voorzien van een bureel die weggestoken zit maar toch contact met iedereen van het gezin belangrijk vindt. 2 ingemaakte bureautafels en een kastenwand zorgen dat u ongestoord kunt werken, uitzonderlijk zicht op de velden doordat het bureel 2 treden hoger gelegen is tov de woonkamer. Het salon maakt tijd en ruimte vrij voor een goed boek of een animerende film met zicht op de tuin en het gezellige gashaardvuur (Well ... Straler). De woonkamer zelf meet 7m diep waardoor er met gemak een tafel voor 10 personen kan staan, de muren zijn optimaal benut door ingemaakte kasten van plafond tot vloer, over een breedte van bijna 4m. Tevens zeer gemakkelijk naast de ingerichte leefkeuken die een ongedwongen sfeer uitstraalt (geluidloze vaatwas, Amerikaanse frigo, stoom- en warmelucht oven, ed. merk Miele). Aansluitend is er de heerlijke wintertuin voor vrienden- en familie onderonsjes, of een studeerkamer waar u ongestoord piano kunt spelen met zicht op de tuin, ook hier zijn er ingemaakte kasten en tafel ingebouwd.

Via de keuken komen we in de bijkeuken die tevens dienst doet als was-en bergplaats met aansluitend toegang naar een extra berging. Deze ruimte kan tevens dienst doen als praktijkruimte. Beide kamers zijn praktisch ingericht met inbouwkasten. Via een achterdeur komen we in de tuin waar we toegang hebben via een wandelpad naar de fietsen- en vuilnisberging. De tuin is aangekleed met leibomen en voorzien van gezellige terrasjes zodat je op elk moment van de dag in de zon of in de schaduw kunt vertoeven. Gemakkelijk is ook de gemetste buitenberging. Ook de kids kunnen hier voetballen of hun trampoline zetten.

Eens boven treffen we 5 slaapkamers en 2 badkamers aan. Met een schuiftrap bereiken we de bergzolder.
De slaapkamers meten respectievelijk 15m2, 9m2, 9m2, 17m2. De masterbedroom is "een specialeke" en ingericht met een dressing om "U" tegen te zeggen, kasten aan beide kanten over een muurbreedte van 3m, aansluitend een inloopdouche en lavabo (Corian werkblad. Om de hoek is er ook een sauna voor 4 personen. De ruimte waar het bed zelf staat is 17m2 en over een een breedte van 6meter ingericht met inbouwkasten. U staat altijd met een goed humeur op want U kunt de vogels letterlijk zien kwetteren in de bomen door het grote raampartij. De tweede badkamer ligt naast de andere 4 slaapkamers en is ingericht met een verlaagd ligbad, dubbele lavabo, toilet en inloopdouche. Bijzonder gemakkelijk is de waslinnen koker.

Daarboven op is deze woning voorzien van heel wat snufjes en opties:
- vloerverwarming (beneden en boven)
daardoor bijzonder energiezuinig! EPC 171 kWh/m2
- alarmsysteem (beweging en brand)
- overal UTP en distributie
- drijfkracht , regenput 7000L
- massieve parket
- volledig behangen met vlies en geschilderd in 2017
- op maat gemaakte gordijnen, diverse ingebouwde lichtarmaturen
- diverse kamers ingemaakte kasten
- automatisch en verduisterende zonnescreens in alle slaapkamers
- 20 zonnepanelen met certificaten (300eur/st voor nog 9 jaar)
- gescheiden afval en proper water

Lees meer Verberg