Alleenstaande energiezuinige en lichtrijke woning met 5 slpk

Verkocht Wingene Heilig Sacramentstraat 21
Ligging:
Centrum Wingene vlakbij school, opvang, grootwarenhuizen, sportpark... Op 10 min van E-40.

Algemene staat: Verzorgd doch deels te renoveren/verfrissen.
Bijzonderheden: voormalig handelspand waardoor er nu 2 aparte ingangen zijn. Ideaal voor iemand die een woonst met praktijkmogelijkheden zoekt. Tevens ook zeer geschikt voor grote gezinnen daar er 234m2 bewoonbare oppervlakte is.

Indeling:
Inkomhal met toilet. Directe doorgang naar de garage van 60m2 via wasplaats. De woonkamer is sfeervol ingericht en voorzien van 2 schouwkanalen. Met een schuifraam is de tuin en het terras bereikbaar. Optimaal lichtinval door goede oriëntatie van het huis/tuin (zuidwest). De keuken met kookfornuis van Smeg bevindt zich tussen de woonkamer en het bureel/speelkamer. De kelder zit centraal en is een koele berging. Er is een 2de zithoek vooraan die kan dienen als praktijkruimte.

De 1ste verdieping is een volwaardige verdieping, er zijn 5 slpk en een badkamer. 4 slpk zijn ongeveer even groot (12m2). 1 slpk is voorzien van ... praktische inbouwkasten. De vijfde slaapkamer meet 24m2 en is voorzien van een extra berging van 9m2 (ideaal om in te richten als dressing of als tweede badkamer, de leidingen zijn reeds voorzien). De badkamer bevindt zich centraal en is uitgerust met een ligbad, een toilet en lavabo. Met een vaste trap bereiken we de geïsoleerde zolder (60m2) die kan dienen als berging of speelzolder.

Extra vragen of een bezoek gewenst? Contacteer ons op 050/70 34 35

Lees meer Verberg