*** IN OPTIE - OPENHUIZENDAG Zaterdag 30/03 gaat niet meer door*** Instapklare verzorgde woning met 3 slaapkamers, garage, tuin en zolder in doodlopende straat

Verkocht Wingene Lentakkerlaan 12
*** OPENHUIZENDAG Zaterdag 30/03 zal NIET doorgaan!! Het pand staat momenteel in optie ***
Ligging: gelegen in een woonwijk, ideaal wonen veilig voor uw opgroeiende kinderen, het is er rustig want deze woning is gelegen op de pijpenkop van een doodlopende straat. Bovendien op wandelafstand van centrum Wingene. Op 12min van de E40.

Bijzonderheden: Er zijn al heel wat kosten gemaakt om deze woning een knusse en energiezuinige thuis te maken!
o.a. HR condenserende gaswandketel Viesman 2008 (centrale verwarming/nieuwe radiatoren beneden en boven), HR ramen in aluminium met rolluiken, nieuwe keuken DSM, nieuwe vloeren gelijkvloers, mooie laminaat boven, volledig met vlies behangen en geschilderd. Werkelijk instapklaar!

Indeling:
Parking op eigen terrein, eens we de inkomhal met afzonderlijk toilet gepasseerd zijn betreden we het hart van de woning, de woonkamer. De woonkamer is rechthoekig ideaal voor iemand die een speel- of bureauhoek wil maken.. doordat er grote raampartijen zijn is het heel lichtrijk, leuk meegenomen is het ... uitzicht op de straat. De woonkamer is bijzonder ruim en meet 10m diep, de open keuken (2009 DSM) is gericht naar de tuin, het is een echte leefkeuken. Aansluitend is er een koele berging en garage (met automatische poort) die tevens dienst doet als wasplaatsruimte. Boven de garage is er nog een extra bergzolder. Via de keuken/woonkamer kunnen we via een groot schuifraam naar de tuin en het terras, achterin de tuin is er een tuinhuis van 12m2.

Op de eerste verdieping zijn er 3 kamers (9m2, 9m2 en 12m2) en een badkamer (ligbad met douchemogelijkheden) met toilet en lavabo. Via een schuiftrap betreden we een grote tweede geïsoleerde (berg)zolder.

Pluspunten:
- regenwaterput 5000l
- overal centrale verwarming op aardgas
- dak geïsoleerd in 2014
- beton tussen verdieping
- bijzonder netjes onderhouden en instapklaar
Lees meer Verberg