Instapklare energiezuinige woning met prachtig uitzicht op een natuurreservaat, 2 slaapkamers, ruime garage/wasplaats, grote verzorgde tuin

Verkocht Wingene Predikherenstraat 42
Wonen in het meest groene gedeelte van Wingene, met zicht op een beschermd natuurreservaat "De Gulkeputten" Het kan!

Indeling:
Eigen oprit, parking voor 2 wagens. Via de garage doorgang naar de tuin.
Inkomhal met veel bergruimte, aansluitend wasplaats en de garage. Naast de wasplaats is er een toilet, dit is gemakkelijk als je buiten op het overdekt terras zit, kijkend op de verzorgde tuin. Op het einde van de tuin is er een tuinberging. De woonkamer en de keuken hebben prachtig uitzicht op enerzijds het beschermd natuurreservaat "De Gulkeputten" en anderzijds uitgestrekte weidelanden. De keuken is volledig geïnstalleerd en er is ruimte om met het gezin in de keuken te eten. De schouw wordt gebruikt voor de hoog rendement pelletkachel. Wat bijzonder opvalt is dat deze woning zeer lichtrijk is door de grote raampartijen. De badkamer en de 2 slaapkamers bevinden zich op hetzelfde verdiep. Ook hier is er veel berging (ingebouwde kasten). De badkamer is ingericht met een inloopdouche, een toilet en enkele lavabo. Er is nog een extra ... kamer die kan dienen als bureel of dressing.. Via een schuiftrap bereiken we de zolder.

Ligging:
Op een 6 tal minuten van de E-40 Beernem.
Aan de radiotorens van Wingene.
Grenzend aan de Gulkeputten en de Vagevuurbossen. Op fietsafstand van landschapspark Bulskampveld.

Bijzonderheden:
- zéér energiezuinige woning: het EPC attest dateert van vóór het nieuwe dak (2017) en de nieuwe HR PVC ramen (2014), dus de score van 242 kWh/m2 zou nóg beter moeten zijn.

Bel voor meer info : 050/70.34.35

Lees meer Verberg