Landelijk gelegen half open bebouwing met 3 slaapkamers, garage (28m2) en grote tuin p 600m2

Verkocht Wingene Hillesteenweg 8
Ligging: landelijke ligging, subliem zicht op de velden. Het centrum is op wandelafstand bereikbaar, vlotte verbinding met E-40 en E-403. (12min).

Bijzonderheden: deze eigendom is tot in de puntjes onderhouden maar het is tijd voor een grondige verfrissing/renovatie.

Indeling: Inkomhal, lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin en de velden, gezellige avonden dankzij de houtcassette. De keuken is basis ingericht qua kookcomfort en voorzien van een voorraadkelder. Er is plaats om in de keuken te eten. Het terras is overdekt en is meteen de toegang naar de wasplaats en het toilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer (Ligbad en lavabo). De kamers meten 7 m2, 14 m2 en 15 m2. De badkamer is ruim, er kan gerust nog een extra toilet bij. Met een schuiftrap komen we op de zolder. De tuin is voorzien van heel wat berging en koterijen en is onderverdeeld in gezellige hoekjes, vooreerst een grote pruimenboom met een streepje gras en seizoensplanten en - bloemen, aansluitend de moestuin met serre. Kijk je over ... het hekken dan zie je zo ver je kan .. velden.. De garage is voorzien van een automatische toegangspoort en meet 28m2. Zowel de koterijen als de garage zijn voorzien van geïsoleerde panelen. Je kan parkeren op eigen oprit, voor of achter de toegangspoort.

Pluspunten:
Landelijke ligging: Subliem uitzicht over de velden
Recente condenserende gaswandketel, overal centrale verwarming, geuten radiatoren
Beton tussen de verdieping
overal rolluiken
geen dakisolatie wel een onderdak
2 regenwaterputten 6000l + 1500l (aangesloten op wasmachine, wc)

Bel ons voor meer info 050/70.34.35
Lees meer Verberg