Landelijk en zeer rustig gelegen open bebouwing met 4 slaapkamers (5mogelijk) met een grote dubbele garage (50m2) op 2.125m2

Verkocht Wingene Leenmolenstraat 88
Ligging: landelijk gelegen, bereikbaar via een privé slag en afgesloten met een automatisch toegangspoort.
Subliem uitzicht over de velden. Alle privacy, ideaal voor iemand die rustig wilt wonen en kan genieten van rust en natuurpracht.

Bijzonderheden:
Eigendom gelegen in agrarisch gebied, de wetgeving van agrarisch gelegen eigendommen is van toepassing (bestaande volume is 860 m3), maximum toegelaten volume = 1000m3

Algemene staat:
Deze eigendom in bewoonbaar maar het comfort is matig, er dient gerenoveerd te worden.
o.a. de elektriciteit is niet goedgekeurd, geen centrale verwarming.

Indeling:
De woning staat centraal op het perceel, daardoor is er een grote tuin vooraan als achteraan. Achteraan is het heerlijk vertoeven met de zachte avondzon, de tuin vooraan geniet vooral ochtend en namiddag zon.

We komen binnen via de veranda (7,5 x 4m), aansluitend is de woonkamer, deze meet 8x4m, er is een gezellige houtkachel. Vanuit de woonkamer heb je een mooi zicht op de tuin. De keuken ( 3,5 x 3) is open en matig ... ingericht, aansluitend vinden we de wasplaats. Er is hier een achterdeur naar de tuin. Via de nachthal bereik je een ingerichte gelijkvloerse badkamer. Iets verder op de hal komen we in een grote slaapkamer (4x5m) voorzien van inbouwkasten en toegang naar de tuin via een groot raam bij deze kamer hoort er een privé badkamer voorzien van inloopdouche en lavabo.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, eventueel kan er er ook nog een 4de slaapkamer gemaakt worden. Alle muren zijn hier stijlwanden dus is een nieuwe indeling mogelijk zonder veel ingrijpende werken. Het dak is geïsoleerd ( incl dampscherm) en hier ligt er overal een nieuwe laminaat. Op de nachthal zijn er ook nog inbouwkasten gemaakt. Vanuit de grootste slaapkamer (7x5m) is er subliem uitzicht via een groot raam op de ver uitgestrekte velden, in de velden lopen er paarden rond, in deze ruimte is er ook een mooie dressing.

Er is ook een dubbele garage (50m2), toegang met 2 poorten, 2 vooraan en 1 achteraan, Zo kan je gemakkelijk de achtertuin bereiken.

Pluspunten:
Heerlijk rustig wonen temidden de natuur
zolder is geïsoleerd, overal dubbel glas (hout)
4 slaapkamers, (5 slaapkamers mogelijk) 3 badkamers
grote dubbele garage (50m2)
Mooi groot perceel

Bel ons voor meer info of een bezoek: 050/70.34.35
Lees meer Verberg