Ruime energiezuinige open bebouwing met 3 slaapkamers, gelijkvloers bureel, op 791 m2 in doodlopende straat, centrum Wingene

Verkocht Wingene 't Hof van Wingene 13
*** Bezoek deze woning virtueel! https://seekbeak.com/v/xLrqVGEO1bp ***
Ruime energiezuinige open bebouwing met 3 slaapkamers, gelijkvloers bureel, op 791 m2 in doodlopende straat, centrum Wingene
Ligging: gelegen in een doodlopende rustige straat, op wandelafstand het centrum Wingene (sportpark, zwembad, apotheek, enz..) op 10 minuten van E-40.

Indeling:
Royale inkomhal met stijlvolle trap met smeedijzeren trapspijlen, bourgondische tegelvloer, massieve eiken deuren, ingebouwde vestiairekast met schoenrek. De hal is heel ruim (mogelijks te benutten als wachtzaaltje) want door het gelijkvloers bureel (8,5m2) kan deze woning ideaal zijn voor iemand die een praktijk wilt vestigen. Praktisch gezien is dat mogelijk doordat er een apart gastentoilet is (hangtoilet Geberit). Het bureel is voorzien van massieve parket. Vanuit de hal is de woonkamer en de keuken bereikbaar. De keuken is voorzien met een eiland, heel ruim en luxueus ingericht met o.a een grote Smeg oven met inductiekookplaat, ingebouwde dampkamp en frigo, plaats voor ... mircogolfoven, de hoekkasten zijn voorzien van meedraaiende legplanken, bijzonder veel stopcontacten en een groot werkblad. Aansluitend is er een ruime berging die tevens dienstdoet als wasplaats en technische ruimte. De eetplaats en de TVhoek zijn ook voorzien van een massieve parketvloer, er is een aardgasaansluiting voor een aardgashaard. Er is opvallend veel licht door de grote raampartijen en de zuid-oriëntatie. Via een schuifraam kunnen we vanuit de woonkamer naar de tuin, ook vanuit de keuken kan je naar het terras gaan.

Boven zijn er 3 grote slaapkamers; 12m2, 14m2 en 24m2. De grootste slaapkamer is voorzien van een dressingruimte en exclusieve toegang naar de eerste badkamer met Jacuzzi ligbad, dubbele lavabo en grote inloopdouche. Er is een tweede badkamer die ingericht is met een inloopdouche en enkele lavabo die zich situeert naast de 2 andere slaapkamers. Er is ook een apart hangtoilet op de nachthal. De beide badkamers en het toilet zijn op dezelfde stijlvolle manier afgewerkt zoals beneden. In elke slaapkamer is er aansluiting voor Tv en internet, zelfs ook in de grootste badkamer. Alle slaapkamers en de nachthal zijn voorzien van massieve parket en massieve eiken deuren.

Er is een zolderluik in de hal, via een uitklapbare trap bereiken we de extra grote berging, er is OSB vloer daardoor kan je deze ruimte optimaal benutten. Het dak is geïsoleerd en voorzien van een dampscherm, hier vinden we ook de ventilatie terug (C).

Buiten zijn er vooraan de woning 2 parkeerplaatsen. Naast de woning is er ruimte voorzien om een carport te bouwen.
De tuin is volledig omheind en er is een tuinhuis. Het grasplein is voorzien van ondergrondse geleiders voor een maairobot.
De oriëntatie is optimaal, je geniet zowel van de ochtend, als middag - en avondzon. De avondzon is tot het laatste van de dag aanwezig in de tuin.

Voordelen:
- Zeer energiezuinige woning met een E-peil 91
- kwalitatieve materialen gebruikt
- bijzonder lichtrijke woning door het groot aantal raampartijen
- 2,6 m plafondhoogte (standaard 2,40 m)
- regenwaterput 10.000L (wc's, wasmachine en buitenkraan op aangesloten)
- dag en nachttarief elektriciteit
- Viessmann condenserende gaswandketel (centrale verwarming en warmwater voorziening; 2 aparte circuits = 2 thermostaten, daardoor kan je de verwarming beneden afzonderlijk regelen met de verwarming boven.

Praktisch:
- gescheiden riolering (afvoer en proper water is gescheiden)

Bekijk hier de virtuele rondleiding: https://tourmkr.com/t3Z5zhNMfV?index=scene_2&hlookat=0&vlookat=0&fov=91

Interesse om deze woning te bezoeken?
Neem contact op met ons op 050/70.34.35
Lees meer Verberg