Gerenoveerde zeer energiezuinige woning met verzichten, 2 slaapkamers, grote GARAGE en zolder (mogelijkheid tot 3de of 4de slaapkamer)

Vraagprijs: € 395 000 Wingene Beernemsteenweg 143
*** Bezoek deze woning virtueel! https://www.vastgoedwanneyn.be/detail/te-koop-woning-wingene/5174572 ***

Ligging:
Op 5 min van de E-40, op 5 km van station van Beernem. Op amper 500m van de kleuter- en lagere school Wildenburg en verschillende opvang mogelijkheden. Veilig voor schoolgaande kinderen, ze moeten de straat zelfs niet oversteken om de school te bereiken. Hele mooie groene ligging, met prachtige ver zichten, met optimale zon oriëntatie.

Bijzonderheden:
Ideaal voor iemand die 2 slaapkamers en 1 badkamer gelijkvloers wilt, uitbreidingsmogelijkheden via een schuiftrap naar de zolder (115m2) waar er gemakkelijk nog een 2 a 3 tal kamers in kunnen gemaakt worden.
2004 :
+ alle ramen vernieuwd in PVC. In de woonkamer is er automatische zonwering.
+ nieuwe vloeren in de hal, woonkamer en keuken
+ centrale verwarming beneden én boven met een nieuwe hoog rendementsketel Viessmann (installatie januari 2020)
+ dak en muren in 2019 geïsoleerd
+ alle muren met vlies behangen (gelijkvloers)
2011:
+ 14 zonnepanelen ... met twv 12.000 EUR recuperatie van groene stroomcertificaten.

Indeling:
Inkomhal, woonkamer is uitgerust met een aardgascassette. Wat meteen opvalt is de openheid en het lichtinval, het mooi uitzicht op de tuin. Aansluitend is de geïnstalleerde keuken, er is ruimte genoeg om met het gezin in de keuken te eten en er is extra berging. Via de nachthal is er toegang tot de badkamer (ligbad en dubbele lavabo) en de 2 slaapkamers ( 10m2 en 12m2 ), het toilet en de wasplaats met extra douche. De garage is ruim, meet 27m2 en is voorzien van een automatische poort, boven de garage is er een bergzolder. Doorgang naar de garage is steeds droog wegens de grote terrasoverkapping. Het is er zalig vertoeven, uit de wind, in eerste zon van het voorjaar. De tuin is netjes onderhouden en ingericht met hoekjes en terrassen, er zijn ook heel wat koterijen.

Pluspunten:
Er is een tweede toegangsweg die loopt aan de achterkant van het perceel, daardoor kan je oprijden aan de voorkant maar ook aan de achterkant van het perceel.
Bijzonder veel bewoonbare oppervlakte : 112 m2 gelijkvloers + 112m2 op de eerste verdieping (zolder)
De woning is over de totale oppervlakte onderkelderd 80cm hoog
Zeer gunstige EPC score 152 kWh/m2
Uitgerust met 6 rook/CO melders (google nest)
gescheiden afvoerstelsel (proper en vuil water)

Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel ons : 050 / 70.34.35
Lees meer Verberg