*** IN OPTIE *** Alleenstaande gelijkvloerse woning op net geen 1000 m2 ideaal voor praktijkruimte, nabij de bossen/natuurgebied en de E-40 (2 garage's)

Verkocht Wingene Beernemsteenweg 122
Ligging: in het landelijke Wildenburg (Wingene) op 3 km van de E-40, vlakbij het Bos Bulskampveld en palend aan natuurgebied, de Vagevuurbossen. Gelegen in woongebied met landelijk karakter.

Verzorgde eigendom (bouwjaar 1992) in december 2017 werd er een nieuwe hoge rendementsketel geïnstalleerd ATAG, deze woning is instapklaar mits wat opfrissingswerken.

Indeling:
Inkomhal voorzien van een gastentoilet en vestiairenis. Vanuit de inkomhal is er toegang tot de ruime inpandige GARAGE. De keuken is origineel sinds het bouwjaar en situeert zich aan de straatkant, daardoor geniet u mooie VERZICHTEN OPO HEY NATUURGEBIED. Naast de keuken is er nog een bijkeuken (dampkap en fungeert ook als wasplaats). De woonkamer situeert zich op de zuid-west zijde en is daardoor lichtrijk op elk moment van de dag. De woonkamer is ingedeeld met een eethoek, gezellig is de houten vloer, de TV hoek is ingericht met een SCHOUW voor een open haard of een pelletkachel. Er is 1 SLAAPKAMER GELIJKVlOERS met inbouwkasten en aansluitend een badkamer (ligbad ... en dubbele lavabo met toilet). Er is een tweede woonkamer/bureau gemaakt met apart toilet mogelijkheid. (ideaal voor logo-, kiné praktijk,...). Het bijgebouw grenst aan de binnentuin, de binnentuin is toegankelijk met een deur die bereikbaar is vanop de oprit, daardoor kan je de praktijk perfect van het privaat afsluiten. Vanuit de inkomhal kan je met een VASTE TRAP naar de ZOLDER, deze meet nog eens 220 m2. De zolder is geïsoleerd maar niet echt ingericht als leefruimte, maar eerder als hobbykamer en voorzien van een houtkacheltje. Deze ruimte biedt ruimschoots de mogelijkheid om meerdere kamers en/of badkamer te creëren. Via een extra zolderluik is er toegang naar een grote bergzolder.

Buiten is er een grote vijver, de tuin is omheind en geniet maximale privacy. Uniek is het eindeloze zicht op de het achterliggend natuurdomein. Er is een aparte garage/bijgebouw van +/- 25m2 (mogelijks uit te breiden)

Extra's:
+ 2 regenwaterputten van 5.000l
+ overal centrale verwarming
+ overal dubbel glas
+ nieuwe condenserende gaswandketel (2017)

Bel voor meer info naar 050/70.34.35
Lees meer Verberg