Instapklare, zeer energiezuinige alleenstaande woning op Wildenburg aan Bulskampveld

Vraagprijs: € 375 000 Wingene Beernemsteenweg 143
De gemeente Wingene heeft heel wat in petto met de omgeving, bekijk onderstaande link via facebook: https://www.facebook.com/watch/?v=233826907525368

Perfecte keuze dus voor iemand die de nabijheid van de natuur en de rust zoekt en toch op amper 5 min op de E-40 wilt rijden.

Omgeving: nadruk op een zeer uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes waardoor elkeen zich veilig in het verkeer kan begeven. Op 100 m stappen van welgekende horecazaken. Op 300 m van de kleuter en lagere school.

Ideaal voor iemand die 2 slaapkamers en 1 badkamer gelijkvloers wilt.
Er zijn uitbreidingsmogelijkheden via een schuiftrap naar de eerste verdieping (115m2).
Hier kunnen er met gemak nog 2 a 3 tal kamers gemaakt worden.

In 2004 werden er nieuwe PVC ramen geplaatst, en in de woonkamer is er automatische zonwering.
Er werd aardgas aangesloten en er werd een volledig nieuwe centrale verwarming geïnstalleerd, radiatoren zijn voorzien op het gelijkvloers alsook reeds voorzien op de eerste verdieping. De hoge rendementsketel (Viessmann) ... werd pas in januari 2020 geïnstalleerd. In 2019 werden alle muren én het dak vakkundig geïsoleerd.

Een leuke cadeau: Er zijn 14 zonnepanelen waarbij er nog voor +/- 12.000 EUR waarde aan groene stroomcertificaten uitbetaald zullen worden, de panelen zijn in 2011 geïnstalleerd.

Indeling: Een eigen oprit met tuinverlichting, inkomhal, woonkamer met een aardgascassette, aansluitend de geïnstalleerde keuken met bijhorende berging. Via de keuken komen we in de nachthal. Daar vinden we aan de noordelijke kant 2 ruime slaapkamers, alsook een badkamer voorzien van een ligbad en lavabo met veel bergruimte en een apart gastentoilet. De wasplaats is ingericht met een douche, en een waterverzachter. Vanuit de wasplaats is een schuiftrap naar de eerste verdieping. De ruime garage (27m2) is voorzien van een automatische poort, boven de garage is er een extra bergzolder. Vanuit de garage kan je naar de kruipkelder, de woning is volledig onderkelderd.

De tuin is aangelegd en gericht naar het zuiden en het overdekt terras zorgt tijdens de warme middagzon voor schaduw maar bij de avondzon is deze ruimte helemaal ondergedompeld in avondzonlicht. De tuin is onderhoudsvriendelijk en voorzien van verschillende schaduw terrasjes door de talrijke bomen. Er zijn heel wat koterijen. Naast de koterijen is de tweede toegangsweg naar de garage en een extra parking. Het is mogelijk mits een paar aanpassingen een doorgang te maken van de straatkant naar de achterkant.

Extra weetjes:
Er is reeds een gescheiden rioleringstelsel, en een grote regenwaterput.
De tegel in de inkomhal, woonkamer en keuken is modern en dateert van 2004, alsook zijn de woonkamer en keuken en hal met vlies behangen.
Zeer gunstige EPC score 152 kWh/m2, dit resulteert in een lage maandelijkse energiefactuur.
De woning is uitgerust met 6 rook/Co melders (google nest)

Ben je benieuwd? Bezoek deze woning virtueel! https://seekbeak.com/v/b4wjn6wejmd
of bel ons voor meer info of een bezoek ter plaatse op het nummer : 050 / 70.34.35
Lees meer Verberg