Instapklare recente woning (2009) met 2 slaapkamers en een zuid oost gerichte tuin en 2 grote terrassen. Er is een ruime garagebox inbegrepen in de vraagprijs

Vraagprijs: € 235 000 Wingene
Instapklare recente woning (2009) met 2 slaapkamers en een zuid oost gerichte tuin en 2 grote terrassen. Er is een ruime garagebox inbegrepen in de vraagprijs. Deze eigendom is ook uiterst geschikt als investering om te verhuren. (mogelijke huuropbrengst 650 EUR/md)

Ligging: Centrumligging, winkels, school, horeca op wandelafstand.

Je komt binnen in de inkomhal, op het einde van de hal is er een nis onder de trap die kan gebruikt worden als bergruimte, aansluitend vinden we de wasplaats. Via de glazen achterdeur komen we in de tuin, het terras is overdekt van het terras van op het eerste verdiep, er is ook een achterpoortje om gemakkelijk naar de garagebox te kunnen gaan. Ook als U zich veel met de fiets verplaatst is het bijzonder gemakkelijk om hem hier veilig te parkeren. Via een trap, in ruwe blauwe hardsteen bereiken we het eerste verdiep. Daar vinden we het gastentoilet. Aansluitend de ruime lichtrijke woonkamer met aansluitend een totaal ingerichte keuken en praktische berging. (10,10 m x 5,5 m). Via het schuifraam in ... de keuken bereiken we het balkon (10 m2), je hebt altijd een mooi uitzicht te midden het centrum. De goede zuid oost oriëntatie is u ook gegund.
Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers (3,3 m x 5 m) en (5 m x 3 m) en een moderne badkamer; ingericht met douche, ligbad, toilet en lavabo. Laminaat is de vloerbekleding in de slaapkamers, in elke slaapkamer is er aansluiting voor internet en distributie. Via een valluik in de nachthal is er een geïsoleerde bergzolder, toegankelijk met stevige houten uitschuifbare trap.

Pluspunten:
- onmiddellijk instapklaar (met vlies behangen)
- centrumligging

Wenst U meer info over deze discrete verkoop bel 050/70.34.35
Lees meer Verberg