Instapklare half open bebouwing (bj 2007) met 3 slaapkamers, garage in een doodlopende straat nabij centrum Wingene

Verkocht Wingene Brouwerijstraat 20
Instapklare zeer energiezuinige woning (zonnepanelen twv 3.780 KW) met 3 slaapkamers met een zuid gerichte tuin in een doodlopende straat in het centrum van Wingene. Gelegen in een verzorgde jonge verkaveling, met fiets-wandelweggetje naar het Gemeente - en Kerk plein van Wingene, op wandelafstand van het toekomstig Keizerspark. De tuin grenst aan een groenstrook van de Gemeente waardoor er geen inkijk is van achterburen, alle privacy is dus gegarandeerd.

Indeling: Inkomhal met gastentoilet en lavabo, ruimte voor vestiaire onder de trap. De ruime woonkamer met schoorsteen (nog niet uitgewerkt) sluit naadloos aan op de grote geïnstalleerde keuken.
De woonkamer meet 4,6 m x 7,5 m en met een schuifraam kan je naar het (overdekt) terras en de tuin. De keuken is ingericht met vaatwas, dampkamp, keramische kookplaat, oven en microgolf.
Naast de keuken is er een geriefelijke wasplaats die tevens dienst doet als ruime berging/garage. Hier is er ook plaats voor een frigo en of diepvries. De garage is voorzien van een sectionale ... garagepoort. (stopcontact voorzien)

De tuin is toegankelijk via de woonkamer als via de keuken, deze is onderhoudsvriendelijk ingericht, volledig omheind met twee praktische tuinbergingen. Het grootste tuinhuis is geïsoleerd en meet 4 m x 4 m. Het tweede tuinhuis is vooral ingericht als berging voor huisvuil. Het terras is grotendeels overdekt, het is er rustig vertoeven als het regent of in een hete zomer kan je hier de schaduw opzoeken. In beide bergingen is er elektriciteit. Voor en naast de woning is er een oprit aangelegd in blauwe hardsteen en kunnen er 2 tot 3 wagens geparkeerd worden. De tuin is afgesloten met een poortje.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer ingericht met een groot ligbad, inloopdouche, lavabo en toilet. De slaapkamers meten : 15m2, 13m2 en 13m2 en 1 is voorzien van internet en distributie. In 2 slaapkamers zijn er ook rolluiken. De geïsoleerde bergzolder is bereikbaar via een uitschuifbare trap.

Bijzonderheden:
Als U op zoek bent naar een woning waar er werkelijk geen werk meer aan is dan is dit mogelijks iets voor U!

+ Regenwaterput 10.000L
+ 14 zonnepanelen (installatie 2017 twv 3780KW) Dit stemt ongeveer overeen met 90 EUR/md aan maandelijkse energiekosten
+ zeer goed onderhouden en instap klaar
+ Rustige ligging en winkels, school, opvang, sport en ontspanning, horeca .. op wandel en fietsafstand.
+ half open en zon gerichte tuin

Wenst U meer info bel ons op 050/70.34.35
Lees meer Verberg