Grondig gerenoveerde zeer energiezuinige woning (E-56) met 3 slaapkamers met landelijk verzicht

Verkocht Wingene Keukelstraat 28
Ligging: Gemeente Wingene, in St Jan. Op wandelafstand van de school-en kinderopvang; rustige straat, onder de kerktoren.
Woongebied met landelijk karakter, mooi verzicht vanuit de woning en de tuin.

Bijzonderheden: in 2009 werd deze woning grondig gerenoveerd met kwalitatieve materialen en technieken.
(oa. domotica KNX o.a. aan en uit knop, temperatuurregeling via schakelaars, .., gezuurd natuurstenen keukenblad, half massieve parket, 21 zonnepanelen , ..)

Indeling:
Parking voor 2 tot 3 wagens voor de woning, inkomhal, ruime en lichtrijke woonkamer met open luxueuze keuken met eiland en verborgen kastdeur naar de wasplaats en garage(berging). De keuken is ingericht met Siemens toestellen en een zwarte Novy dampkamp. (5 aardgasbekkens, oven, microgolf, frigo,..). De tv hoek sluit aan op de keuken en het grote terras die toegankelijk is via een panoramisch schuifraam. In de tv hoek als in de woonkamer zijn er kasten ingebouwd en 2 bureautjes. Naast de eethoek is er een ruim bureel met speelhoek en met zicht op de aangenaam ... aangelegde tuin. In het bureel is er automatische zonwering en een schuifraam die aan twee kanten kan opengaan. Hier is tevens het gastentoilet. Vanuit het bureel is de wasplaats bereikbaar met aansluitend de garage die nu ingericht is als ruime berging. De woning is ingesloten maar alle doorgangen zijn extra breed waardoor je met zaken gemakkelijk de tuin kunt bereiken.

Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Aansluitend op de badkamer is er een gemeenschappelijke dressingruimte die tevens kan benut worden als bureau. De badkamer is ingericht met een ligbad, inloopdouche en toilet. De badkamer is voorzien van een teak vloer (waterbestendig). De slaapkamers meten 9m2, 14m2 en 14m2. Via een vaste trap bereiken we de master bedroom (25m2). Hier vinden we ook nog een kleine bergzolder (7m2) terug.

Pluspunten:
+ Bijzonder energiezuinige woning E-peil 56
+ installatie jaar : 2020 = 21 zonnepanelen tvw 6.930 KW (330kw per paneel)
+ gescheiden riolering (proper en vuil water)
+ zeer uitgebreid domotica pakket (!!)
+ overal vliegramen en automatische rolluiken op de eerste verdieping
+ goedgekeurd elektriciteitsrapport (bijzonder uitgebreide installatie)

Voor meer info en of bezoek bel ons op 050/70.34.35
Lees meer Verberg