Instapklare recente woning (2009) met 3 slaapkamers en een bureau met een zuidgerichte tuin en groot terras. Er zijn 2 garageboxen (50m2).

Verkocht Wingene Leenmolenstraat 9 A
Ligging: Centrumligging; winkels, school, sportpark en zwembad op wandelafstand

Bijzonderheden: Deze eigendom is ook uiterst geschikt als investering om te verhuren. (mogelijke huuropbrengst +/- 650 EUR/md)

Je komt binnen in de inkomhal met vestiairenis en gastentoilet. De nis onder de trap is ideaal als bergruimte. Aansluitend de ruime lichtrijke woonkamer met een totaal ingerichte open keuken (12m x 5m)
De keuken is ingericht met vaatwas, dampkap, vaatwas, warme luchtoven. De achtergevel is helemaal in glas en via een een achterdeur komen we in de tuin met aangelegd terras (15m2) en is voorzien van een automatische zonneluifel. Toegang naar de 2 garages gaat gemakkelijk via een tuinpad.
In de garage is er elektriciteit en water voorzien, daardoor ideaal om te benutten als wasplaats. De 2 poorten zijn automatisch en sectionaal. De 2 garage zijn van elkaar gescheiden door een muur met doorgang, daardoor bereik je een totale
nuttige oppervlakte van +/- 50m2. Vóór de 2 garagepoorten kan je ook parkeren zonder anderen hun ... doorgang te hinderen.

Op de eerste verdieping is er een kleine slaapkamer, ideaal als bureau te gebruiken ( 2 m x 2,35 m ), naastliggend is de 2de slaapkamer, iets ruimer ( 2,6 x 3,6 m), naastliggend is de masterbedroom volgens afmetingen: (4m x 3m)
met aansluitend een 4de slaapkamer ( 3,3 x 5m) hier zijn er tafels en kasten ingebouwd. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele lavabo en een toilet, de afmetingen van deze ruimte bedragen ( 2,55 m x 1,9 m)
Laminaat is de vloerbekleding in de slaapkamers, in elke slaapkamer is er aansluiting voor internet en distributie. Via een valluik in de nachthal is er een geïsoleerde bergzolder, toegankelijk met stevige houten uitschuifbare trap.

Pluspunten:
- er is een regenwaterput van 5000l en een extra gedeelde regenwaterput
- onmiddellijk instapklaar (met vlies behangen)
- centrumligging

Wenst U meer info bel 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg