Grotendeels gerenoveerde gelijkvloerse, landelijk gelegen, alleenstaande woning op net geen 3.000 m2.

Verkocht Wingene Ruiseledesteenweg 20
Je wordt dagelijks getrakteerd op een beeldschoon uitzicht op de grote tuin, (ideaal om deels? te benutten als weide).
Het perceel is zuid gericht, met andere woorden, dé perfecte oriëntatie. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, maar er kunnen gerust 4 to 5 slaapkamers gemaakt worden. Er zijn 2 gelijkvloerse slaapkamers en de badkamer is ook gelijkvloers.

Ligging: Het centrum is op wandelafstand bereikbaar. Op 15min van de E-40 Beernem, op 10 min van Tielt en Ruiselede.

Indeling:
Grote voortuin met parking voor een 2 tal wagens en een carport.
Inkomhal met ingebouwde kasten en toegang naar de eerste slaapkamer met ingebouwde kasten en - stapelbed.., ook geschikt voor iemand die een bureau zoekt. Deze ruimte meet 3 m x 4 m en is voorzien van een massieve parketvloer. De woonkamer (4,5 m x 8,40 m) is lichtrijk en voorzien van een schouw (open haard) en een schuifraam naar de tuin en het terras. De keuken is gescheiden van de woonkamer met een halve muur en is volledig uitgerust (vaatwas, oven, 2 dampkappen). De badkamer bevindt ... zich ook gelijkvloers en is ingericht met een hoekbad én douchecabine, toilet en dubbele lavabo, leuk is het uitzicht op de tuin en de gegarandeerde privacy. Er is een tweede slaapkamer verder op de hal met een grote ingebouwde kleerkast , deze kamer meet 4 m x 4 m.

De garage is inpandig en meet 6m x 4m en is voorzien van een automatische poort. Achter de garage is de wasplaats en meet 10m2, handig is de achterdeur en de vele ingebouwde kasten.
Via een vaste trap bereiken we de eerste verdieping, die polyvalent gebruikt wordt. Deze ruimte meet in totaal +/- 150m2 waarvan er een 3de slaapkamer is van 4m x4m. Super bijzonder is het grote dakterras met mooi verzicht op de tuin. Hier zijn er terug ook veel inbouwkasten en koos men als vloer voor een massieve parketvloer, veel ingebouwde spots die dimbaar zijn.

In de tuin is er een pergola met een gemetste bbq.

De woning is grotendeels gerenoveerd:
De elektriciteit is volledig conform en is goedgekeurd tot 2042.
Er werd een hoge rendementsketel geplaatst met dubbele werking (centrale verwarming én productie van warm water op aardgas.)
Het dak is volledig geïsoleerd (16cm) en alle goten werden vernieuwd
De keuken en de badkamer dateren van 2012, daarbij werden de sanitaire leidingen ook vernieuwd
Het dakterras dateert van 2008
Gescheiden rioleringstelsel
Wachtbuis voor stadswater, momenteel alles aangesloten op een ringput

Ideaal voor iemand die rust zoekt en landelijk wilt wonen vlakbij het centrum.

Bel Jolien voor meer info 0472/35.27.23
Lees meer Verberg