Alleenstaande op te frissen woning met 3 slaapkamers, inpandig garage op +/- 1700m2

Verkocht Wingene Kleine Veldstraat 12 B
Landelijke ligging, met zicht op de kerk van St Jan, het dorp is op wandelafstand bereikbaar. Centrum Wingene situeert zich op 2 km. Deze locatie is ideaal voor de natuur- & wandel liefhebbers, nabij oa. Vagevuurbossen, voor en achteraan zicht op de velden.

Indeling:
Grote voortuin met parking voor een 2 tal wagens.
Inkomhal met trap naar eerste verdieping, meteen toegang naar de woonkamer ( 7,6 m x 5 m ) die heel lichtrijk is, er is een houtkachel, vanuit meerdere plaatsen zicht op de velden. De keuken is half gescheiden van de woonkamer en is basis ingericht én praktisch qua grootte en positie, nabij de kelder en de naast een extra berging en wasplaats. De badkamer bevindt zich gelijkvloers en is ingericht met een ligbad en toilet met een enkele lavabo. Naast de badkamer is er een gelijkvloerse slaapkamer van 17m2. Deze kamer heeft uitzicht op de tuin.

De garage is inpandig en meet 5m x 3m en is voorzien van een automatische poort. Achterin de garage is de wasplaats en meet 9m2, handig is de achterdeur met tweede toilet. ...

Via de inkomhal bereiken we de eerste verdieping, er zijn 2 grote slaapkamers van elk 17m2. Naast de slaapkamers is er nog extra zolderruimte die kan gebruikt worden als opslagruimte en of extra (bad)kamer.

In de tuin is groot en discreet door de hoge beplanting.
De woning is grotendeels te renoveren/op te frissen.

Ideaal voor iemand die rust zoekt en landelijk wilt wonen.
Deze eigendom is gelegen in waardevol agrarisch gebied (wetgeving zovevreemde eigendommen van toepassing)

Bel ons voor meer info & of bezoek 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg