Recente dus energiezuinige HOB met 4 slaapkamers, garage en zuid gerichte tuin.

Vraagprijs: € 399 000 Wingene Kokerstraat 33 c
Op zoek naar een instapklare woning in een rustige buurt nabij het centrum?
Deze woning telt 4 grote slaapkamers en een zuid west gericht tuin. Er is een garage en een parking voor 3 wagens. Naast het huis is er een klassevolle aluminium fiets/tuinberging. De tuin is volledig omheind en afsluitbaar met een poortje.

Ligging: rustige woonwijk nabij het centrum

Parking voor 3 wagens vooraan. Inkomhal met apart (hang)toilet en vestiaire ruimte.
De woonkamer is op alle plaatsen verbonden met de nette aangelegde tuin door de grote glaspartijen. Tal van dimbare spots in de woonkamer voorzien. Strakke volledig uitgeruste open maatkeuken (Whirlpool toestellen) met eetplaats voor 6 personen aan het eiland. Aansluitend de keuken is de garage die ook als wasplaats fungeert. Er is een automatische garagepoort. Vanuit de woonkamer kan je met een schuifraam/schuifvliegraam naar het terras (+/- 30m 2). De tuin is zuid west georiënteerd en heel onderhoudsvriendelijk. Er is een regenput van 10.000l.

Op de eerste verdieping zijn er 3 ... slaapkamers, een moderne ruime badkamer en apart (hang)toilet. Met een vaste trap bereiken we de zolderverdieping die ingericht is als 4de slaapkamer. Met aansluitend een praktische zolderberging.

Pluspunten:
- zeer energiezuinig Epeil (in opmaak, maximaal E 60)
- zeer goed onderhouden
- ventilatiesysteem type C+
- op heden zijn er geen zonnepanelen maar het is wel voorzien om er te leggen.
- gescheiden afvoer proper en vuil water

Lees meer Verberg