Vrijstaande woning met zongerichte tuin en 3 slaapkamers

Verkocht Wingene Wulfhoekstraat 13
BUITENKANS: Dit pareltje bevindt zich in in het rustige en landelijke Sint-Elooi te Wingene. In de woning wordt u getrakteerd op volgende zaken:

Bij het openen van de voordeur komt men in de hal terecht met toegang tot boven en een apart toilet. Wanneer men doorloopt naar de leefruimte voelt het meteen als thuiskomen. De grote glaspartijen zorgen voor een mooi zicht op de zonovergoten tuin. Palend aan de leefruimte werd recentelijk een bijbouw voorzien die dienst kan doen als extra slaapkamer, speelkamer, bureau... Het bijgebouw werd aan de buitenkant bekleed met duurzaam hout. De leefruimte zelf is ruim, doch gezellig en biedt via een groot schuifraam toegang tot de tuin. Via de leefruimte komen we in de keuken, die achteraan de woning te vinden is. De keuken is volledig uitgerust met recente toestellen (AEG, Miele) en biedt bovendien alle comfort en bergruimte. Tot slot bevindt zich op de gelijkvloers nog een garage met automatische poort!

Eens boven, verbindt de nachthal de drie ruime slaapkamers met het apart toilet en de ... badkamer. De badkamer is niet enkel voorzien van een inloopdouche en dubbele lavabo, maar ook van een bad waarin men kan genieten in alle rust.
Tot slot is in de woning ook nog een bergzolder te vinden.
De tuin is zuidgericht en zo voorzien dat men op elk moment van de dag terecht kan op een terras om te genieten van de stralende zon of deugddoende schaduw. Ze is volledig aangelegd en omheind met hagen en leibomen, wat voor de nodige privacy zorgt. Ook hier aan bergruimte geen tekort: carport, fietsenstalling en tuinberging.

Bijzonderheden:
- Raampartijen zijn voorzien van screens met zonnecel
- Elke slaapkamer is voorzien van tv/internet en rolluiken
- 2 regenwaterputten van elk 10 000 liter
- Centrale verwarming op gas
- Voorbereiding gasgaard aanwezig
- Zoveel meer om te ontdekken...

Graag een bezoek gebracht aan deze instapklare woning? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 050/70 34 35 of via louise@vastgoedwanneyn.be!
Lees meer Verberg